USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Буде гаряче», – Дубняк відповів Савченку про скликання сесії Волиньради

26 Березня 2019 08:26
У Волиньраді чекають звіту голови ОДА Олександра Савченка за рік роботи та про 300 мільйонів неосвоєних гривень. А ще найближчим часом очікується конкретний сигнал від Волиньради, щоб депутати зібрались на засідання.

Про це керуючий справами виконавчого апарату Волинської обласної ради Дмитро Дубняк повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці. Та додав, що «буде гаряче»:

«Послідовникам ПОПа присвячується...Під час брифінгу голова ОДА «вимагав» терміново скликати сесію, аргументуючи це дуже вагомими причинами. В обласній раді дуже радо сприйняли ініціативу Савченка Олександра Ілліча особисто відзвітувати про виконання бюджету та рік роботи на займаній посаді.

Також очікується, що такий звіт про роботу хоча би буде поданий найближчим часом в обласну раду для ознайомлення депутатського корпусу та жителів «княжої» Волині. Впевнено можна сказати, що саме цей звіт дасть можливість обласній раді зрозуміти суть «геніальної стратегії» ОДА по неосвоєнню коштів у розмірі 300 мільйонів гривень за попередні роки, в тому числі на будівництво довгоочікуваних амбулаторій.

Викликає окреме захоплення інформація, озвучена під час брифінгу, що Волинська ОДА без відповідного погодження Мінінфраструктури та «бюджетного» комітету Верховної ради, як це передбачено процедурою, вже проводить тендери та замовляє роботи.

Окрема подяка від волинян за не подану в облраду за станом на сьогодні програму розвитку туризму, завдяки якій тисячі мешканців Волині відкриють для себе новий Шацьк через відремонтовану набережну в селі Світязь. Це, ніби, як відкрити Луцьк через Липини.

І дійсно, що це, мабуть, вперше в історії голова ОДА «вимагає» скликати сесію обласної ради, хоча законом передбачено, що вноситься пропозиція.

Наостанок – найближчим часом очікується конкретний сигнал від обласної ради, щоб депутати зібралися. Буде гаряче...», – пише Дмитро Дубняк.
Разом з тим, голова Волинської ОДА Олександр Савченко, який після підпалу техніки сім’ї голови Підгайцівської ОТГ оголосив «війну» УКРОПу, схоже, вирішив капітулювати. Чиновник заявив, що «згоден домовлятись» і що «сваритись не хоче».

Під час брифінгу Савченко заявив про необхідність скликати сесію Волиньради для того, аби мати можливість освоїти кошти. Після того, як Волинська ОДА приступила до виконання бюджету, від Савченка вже не звучало звичної риторики про «незаконність» прийнятого депутатами бюджету. Ба більше – Савченко заявив, що готовий домовлятися.

«Я згоден домовлятися, сваритися я не хочу», – цитує Савченка видання ВолиньПост.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікавий Показати IP 26 Березня 2019 12:30
Розкажіть згодом про те *гаряче"!??? Цікаво ,як вони домовлятиметься.......
Юра Показати IP 26 Березня 2019 16:01
Савченко вже, мабуть, тремтить від страху.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus