USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Через нового чиновника засвітять ліхтарі

16 Грудня 2011 18:14
У Рожищенській РДА зміниться голова. З нагоди цієї події у селі Копачівка запрацює шість нових світлоточок.

Про це під час річної підсумкової прес-конференції 16 грудня повідомив голова ОДА Борис Клімчук.

Зі слів губернатора, подбати про встановлення світлоточок у Копачівці він доручив голові РДА Сергієві Горбачу ще півтора року тому. Однак той нібито доручення не виконав. Тож, Клімчук вирішив: «Прийде новий голова РДА – в його честь включимо ці шість світлоточок. І йому скажу, що треба далі робити».

Борис Клімчук зауважив, що на рівні районів відбувалися і будуть відбуватися кадрові зміни. З його слів, цей процес залежить від оцінки ефективності роботи чиновників.

«Голови РДА сьогодні різні не по прізвищу, а по зробленому за півтора року. Сьогодні вони диференційовані. Їхні зусилля матеріалізовані в цифри, в заробітні плати, в робочі місця, в інвестиції, в проекти. Я маю можливість, оголосивши півтора року назад чи більше конкурс з загальним стартом, бачити хто лідер, а хто відстає. Я їх попереджав усіх, нічого особистого. Ніякої політики, тільки соціально-економічні показники розвитку району» - пояснив губернатор.

Він також додав, що наступного вівторка отримає дані опитування, яке спеціально замовив, щодо роботи «адміністраторів області».

«Я буду бачити оцінку роботи голів РДА, районних рад через людей, які там проживають і якими ці поважні пані та панове управляють. Тоді пазли свої складу кінцево», - констатував Клімчук.

Він наголосив, що й сам щомісяця звітує про свою роботу перед Президентом, що існують також рейтинги губернаторів.

Також посадовець нагадав про показники встановлення зовнішнього освітлення в області. З його слів, торік це було 3186 нових світильників, цього року – майже 5 тисяч. Витратили на це більше 4,5 мільйона гривень бюджетних і 2,5 мільйона – залучених коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
журналіст родом з Рожищенського району, село Студині. Показати IP 16 Грудня 2011 18:30
Горбач - це гнійний фурункул на дупі району, бо знаю його ще з заступника голови колгоспу у Щурині. Є частина людей, які зупиняються на якомусь етапі життя в своєму розвитку або він в них зовсім відсутній. Цей кадр належить до других. Перед виборами він залякував голів сільських рад за результати голосування і якби мав на стегні парабелум в деревяній кобурі, то і стріляв би. Результат трохи забарився. Дякую Борису Петровичу за обєктивність.
свідок Показати IP 16 Грудня 2011 20:05
Горбач продав на конференції ПР Горбатюка за 1500грн Башкаленку.За це Башкаленко настояв на призначенні його головою РДА.Зрада і підлість будуть покарані рано чи пізно.Час прийшов.Кайтесь.
ще один земляк Показати IP 16 Грудня 2011 20:08
Рожищенський район пішов стрімко вниз після головування в районі Володимира Літвінчука. Його наступник, підсидівши вищезгаданого на гаслах "геть" і "ганьба", залишив район в ідеологічних і фізичних руїнах і ганебно пішов допрацьовувати до пенсії на посаду майновика в обласну раду. Був Савчук, який запямятався рожищенцям тим, що тримав під столом секретарку в таких шортах, що ледве закривали два місця - спереду і ззаду. Робочий день в цього непривітного інтелігента з землистим обличчям і важким підборіддям починався в 11.00 і закінчувався о 16.00. Микола Романюк перше, що зробив, поміняв його, щоправда - теж невдало. Шило на мило. І ще були там різні хлопці, які й добили район до ручки. Рожищенський район в минулому - це найміцніші гсподарства - Щурин, Доросині, Пожарки, Переспа, Копачівка, Сокіль, Березолуки... Це район, який пишався півдесятком Героїв соцпраці, це район картоплярів, тваринників, молочарів, це район першого Героя на Волині Володимира Вірного - ланкового по вирощуванню кок-сагизу (молоді, подивіться в Інтернет, що це таке, і чи по ньому їздять, чи його їдять), це район Героя-доярки Валентини Старенько, яка приходила на ферму о 4-ій ранку і при власній вазі 50 кг носила коровам на животі 40-кілограмові кошики з жомом і силосом. Це район родючих супіщаних земель, яка давала 500 центнерів буряка і 400 центнерів картоплі, а сьогодні там залишились руїни і борги людям за здане молоко. А на місці молочних ферм ще кілька років тому можна було знімати американські трилери - сьогодні й того там немає. В бурянах повзають вужі і вночі кричать сичі. І це все трапилось протягом якогось десятка років. Шкода району. Хто і як розгрібе ці авгієві коннюшні і скільки часу буде тривати ця не надто приємна процедура, сказати важко. Якщо туди в крісло потрапить ще один горбач, то рожищенці підуть з торбою.
НЄЗАЛЄЖНИЙ до ще один земляк Показати IP 17 Грудня 2011 15:04
А ти п...р за що голосував в грудні 91-го. "Зробимо з України за десять років Швейцарію". Тепер питай за обіцянки старого Левка або такого самого американського п...а Кпавчука
Taras Now Показати IP 17 Грудня 2011 06:48
Боляче дивитись на занепад Рожищенського району.
Вася Показати IP 17 Грудня 2011 10:27
А в Рожищенському районі хто б не був, то завжди гнійник на дупі. Чи гною багато, чи дупа велика? Мабуть Тарас спасе район!
Березалупівський зять Показати IP 17 Грудня 2011 10:39
Цім конченим людиськам з цього району треба тільки НІМЦЯ з гарапою - ніхто їм не вгодить. Зависники і дуполизи без традицій і культури - ось обличчя цього населення. Їм тільки підходять типу войтовича - особи без позиції та ті що нічого не роблять.
Вадим К. Показати IP 18 Грудня 2011 06:42
Люди скрізь є різні; певний процент виродків є в кожному районі, а хто хоче німця - німця і отримає. Дай йому Боже здоров"я та хоч трішки розуму.
сільська голова Показати IP 18 Грудня 2011 07:35
Березалупівський зять - нероба і пяний полішук - чекає, доки теща кине під поріг обгризену кістку. Тому й люди для нього погані. А рожищенці - роботяги, тільки їм треба не євнухів войтовичів і не пяниць горбачів, а керівника району.
Носачевичі Показати IP 18 Грудня 2011 14:36
Войтович на посаді голови в Рожище був просто тінню, яка зявилась, посиділа і зникла. Ця тінь не пє, не курить і нічого ніде в житті не зробила. Вона шкідлива тим, що просто присутня у владі. Це як у бочку меду кидають ложку л...а.
123 Показати IP 18 Грудня 2011 21:10
Носачевичі!!! Побійся Бога!!! Чим тобі ВОЙТОВИЧ завинив.Не про його ж стаття??? Зайди в кабінет голови обласної ради і все розкажи і докажи чим ти не задоволений (на)!!!! А так людину обливати брудом не гарно!!! Я думаю,що ти і сам (сама) не багато зробила для села, а тим більше для району?? А так як баба на базарі гарбузки плювати і язиком плескати любий дурак може бо язик без костей!!!.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus