USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи «зганятимуть» студентів силоміць на мітинги у Києві

17 Травня 2013 16:41
Контроль над тим, аби студентів не звозили на мітинги у Київ завтра, 18 травня, здійснить Міністерство освіти і науки України.

Про це інформує РБК-Україна.

Міністерство освіти і науки України контролюватиме, щоб студентів силоміць не звозили на мітинги, - заявив міністр освіти і науки Дмитро Табачник.

«Міністерство буде контролювати, щоб у суботу, яка для вузів не є робочим днем, ніхто не змушував працівників і педагогів брати участь у таких акціях», - заявив посадовець.

Також міністр звернув увагу на інформацію про залучення студентів за гроші для участі в акціях опозиції.

«Я хочу звернутися до опозиції. У нас теж є інформація про те, щоб вони нарешті зупинили залучення студентів за гроші для участі у своїх акціях. На мій погляд, це руйнує нормальний навчальний процес», - заявив Табачник.

Окрім цього, у ЗМІ з`явилася інформація про те, що луцьким студентам обіцяють заплатити за участь в Антифашистському мітингу.

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив, що жодних перешкод для проведення мітингів не буде.

«Ніяких перешкод для проведення мітингів не буде. Таких команд не було», - повідомив чоловік.

Завтра, 18 травня, у Києві відбудеться низка масових заходів, серед яких опозиційна акція «Вставай, Україно!» і Антифашистський марш Партії регіонів.
Нагадаємо, що Антифашистський марш «В Європу без фашистів» відбувся у Луцьку 14-ого травня, а акція «Вставай, Україно!» - 9-ого квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 17 Травня 2013 18:41
Всим,хто за гроші поїде захищати банду в Київ,потрібно повідрізати кукани,що б не плодились.
волинянин Показати IP 18 Травня 2013 00:49
Студентам ЛДУ пообіцяли 5-ку на екзамені за участь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus