USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ДАІ Волині очолив варяг зі Львівщини

30 Січня 2012 14:44
ДАІ Волині замість Василя Підгаєцького очолив екс-заступник начальника ДАІ Львівщини Володимир Гайовий. Його минулого тижня представили трудовому колективу.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС у Волинській області.

Посаду начальника управління ДАІ у Волинській області замість Василя Підгаєцького зайняв полковник міліції Володимир Гайовий – колишній заступник начальника управління ДАІ на Львівщині з питань організації діяльності автотехнічної інспекції та ревізійно-екзаменаційної роботи.

Офіційне його представлення вже відбулося минулого тижня.

Довідково:

За інформацією сайту Віче-інформ, Гайовий Володимир Миколайович народився 7.02.1957 року у Львові. Навчався у Львівській загальноосвітній школі №63.

З 1979 року - працівник Авторемонтного заводу.

З 1987 року - в органах внутрішніх справ, починаючи від молодшого сержанта інспектора дорожньо-патрульної служби.


З 21.12.2006 року - заступник начальника управління ДАІ ГУ МВС у Львівській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Остап Показати IP 30 Січня 2012 16:39
трудовому колективу????, може собовому складу!!!
Бомба Показати IP 30 Січня 2012 18:07
Лемки наступають ?
123 Показати IP 30 Січня 2012 18:07
Можливо і "собовому" також...))
базар Показати IP 30 Січня 2012 18:39
Волиняни тримайтеся.
ветерани прав. органів Показати IP 30 Січня 2012 20:08
Як говорять старі воїни ситуація прогнозована і мудро спланована ми думаємо з конкретним бізнес планом. В першу чергу вікна на кордоні, правда щось затягується процес по Любомлю,далі найбільш проибуткове забепечующе супровід ДАІ, спланованний наїзд на заступників і начальника паспортного, рішення по них не забариться, були наміри по УБОЗу але там криша , можуть руки обрубати і так поетапно дивись і нормальна команда збиреться.Хоча памятаю прийшли на Волинь боротись з організованною злочинністью три "спеца" з Чернівців і очолили Волинський УБОЗ. Один в 32 роки заробив на машину за 100 тис. євро, але переборщив машину спалили, а другий заступник зайнявся контробасом на чому і попався, а третій будучи керівником, в супереч навіть 90 наказу Міністра і в подальшому очолює чи то УБОЗ , а може ОЗГ. Так, що шановні Волиняни нас "дурнів" ще треба довго вчити. А ті всі плітки від офіцерів виходять не звідки як від ВВС яку очолює ще один трудяга з Львівщини п. Родинюк, такий собі міліонерчик,подивіться послужний список, служив там де платять.Маючи квартиру і будинок у м. Львові разом з Остаповичем, якого сам же обгадив, отримує в м. Луцьку трохкімнатну квартиру, Деж твоя совість? Бандити і ті кажуть, що великий кусок в горлі застряне. От такто маємо, що маємо, нас в черговий раз тримають за дурнів.
vvi Показати IP 30 Січня 2012 21:11
один дерибанив зброєю в мусорській школі, а цей що зробив такого?
Степан Показати IP 31 Січня 2012 06:56
Начальникам РЕП вже натякнули на умови, хто не в команді той з пляжу. Щур особисто провів піар акцію по тих працівниках які колись проходили по к/с, зараз якраз йдуть торги, тут би прокуратурі показати свою роботу, а то 6 років розказували про кландайк, а до реальної відповідальності не притягнуто ні одного чоловіка. Новий прокурор через день проводить нікому не потрібні наради, щоб це зрозуміти треба бути на них присутнім " набір слів", це вірно підмітило "Віче інформ", а на виході бублик.
Лора Показати IP 31 Січня 2012 09:55
Вет. прав.органів. А ви мабуть і є один із тих кого виперли за беспредел в міліції. Всі знають, як брав Остапович і йому подібні, і не треба розказувати, що то підстава і Щур своїх людей просовує. Своїх людей ставить бо тут нікому не довіряє.
Vox populi vox Dei до Лора Показати IP 31 Січня 2012 10:50
А новые львовские варяги чем-то лучше? Не смешите мои тапочки, гугл вам в помощь. Тем же миром мазаны. Все из одной колыбели вышли. Через пару месяцев все финансовые потоки будут перераспределены на карманы львовских варягов. А для нас ровным счетом ничего не измениться.
микола Показати IP 31 Січня 2012 10:21
зроблю висновок з прожитого : Найкращі оперативники , докопавшись до чогось важливого або просто зневірившись в елементарній справедливості, один за одним ішли з життя. На іхні місця тим часом вмощувалися безпринципові від народження, зате слухняні ( папконосці) . Вони і досі носять зірки на погонах , вчасно чіпляючи нові. ... На зміну ланцюговим псам приходять розтовстілі на дармомих харчах болонки, що тільки і вміють-тертися на колінах у господаря, вимагаючи за це винятково імпортного ; педігрі; Подобаеться це чи ні-но Титанік повним курсом під звуки музики наближаеться до закінчення свого шляху-і скорістьтака велика_ що невспіють приняти хоть яке-небудь рішення
Лора Показати IP 31 Січня 2012 14:23
Хай ще львовські себе покажуть, скілька можна одним тим самим жирувати і богами себе чуствувати, хоч якась стрясучка буде, а то явно засиділись. Цікаво получилось з Поліщуком також начав обживатися всіма своїми людьми, а зараз в недоверия попав.
Vox populi vox Dei до Лора Показати IP 31 Січня 2012 15:19
Они себя уже показали во Львове. Точно также будут чувствовать здесь себя богами.
старий Показати IP 31 Січня 2012 18:03
Хліб ще не замісили, а вже поділили. Так і в нас, люди тільки до роботи приступили, а їх вже обіс...ли.
VSC до старий Показати IP 1 Лютого 2012 10:05
Они сами себя давно уже обос..ли. Поищите в нете инфу этих деятелей. Задайте вопросы на ОРД, и все станет ясно.
Орест Показати IP 31 Січня 2012 20:17
Волиняки сі строїтись на подоконніках! Служєли до нас, послужите і нам, рабів які були прибліжонними до попередніх царів мє сі покараєм, та наберем других прибліжонних в рабство нам сі дупу лизати, пару вже є.
Іван Козолуп Показати IP 31 Січня 2012 20:34
Я до чого тут варяг? Варяги - це ж середньовічні воїни північних країн. А це такий же українець, як і ми.
Шейх Ігор Показати IP 6 Березня 2012 17:51
Виявляється Гайовий чистокровний волинянин. Батьки з волині. Просто жили і працювали у Львові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus