USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Демонстрація у Ємені: 12 загиблих

4 Квітня 2011 17:18
У місті Таїз, на південь від столиці Ємену, при розгоні антиурядової демонстрації загинуло не менше 12 осіб, ще десятки людей було поранено.
Також 400 демонстрантів було поранено під час розгону антиурядової демонстрації у місті Ходейда. Поліція використовувала сльозогінний газ і відкривала попереджувальну стрілянину в повітря, – пише Дзеркало тижня.
За час протестів в Ємені з вимогою відставки президента Алі Абдалли Салеха загинуло більше 50 людей.
Більше півсотні людей загинуло, сотні було поранено в результаті зіткнень, що виникли протягом кількох тижнів протестів проти правління Салеха, який керує Єменом вже 32 роки.
Видання New York Times повідомило про те, що США змінили свою політику стосовно єменського лідера і тепер хочуть його відставки.
Нагадаємо, протести в Ємені почалися у січні на тлі повідомлень з Тунісу і Єгипту, де подібні демонстрації призвели до зміни уряду.
18 березня влада Ємену оголосила про введення комендантської години у країні.
Пізніше було введено надзвичайний стан.
У той же час, Салех заявляв про готовність передати владу, але тільки надійному наступнику.
29 березня в результаті вибуху на заводі боєприпасів у Ємені загинуло 110 людей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus