USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Депутат Корольчук розповів, коли складе повноваження

10 Червня 2011 12:17
Депутат Луцької міської ради, голова фракції ВО «Батьківщина» Юрій Корольчук заявив, що йому за увесь часи, поки він є депутатом, не пропонували «якісь кошти за «протягування» питання».

Про це Корольчук заявив в інтерв’ю Волинській газеті.

«Часто закидають: продаємо землю. За часи депутатства мені ніколи не пропонували якісь кошти за «протягування» питання», - сказав Корольчук, який є депутатом міськради від березня 2006 року.

«Спершу таке дивувало. Тим більше, що колеги розповідали: пропозиції надходили. Певно, пам’ятаєте, що з депутатом попереднього скликання був нехороший випадок – затримали за хабара. Тоді писалися всі телефонні розмови. А мене навіть ніхто не викликав на допит, хоча з ним, як і з усіма іншими, маю нормальні стосунки, звісно, говоримо по телефону», - додав депутат.

Окрім того, Корольчук у відповідь на питання про те, чи доводилося йому «задля вирішення особистих питань махати депутатським мандатом», заявив: «Якщо в Луцьку або в області знайдеться людина, котра засвідчить таке, одразу ж складу повноваження. У той же день».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
КУЧЕРЯВИЙ Показати IP 10 Червня 2011 18:09
Він безплатно плюнути нехоче .а за рубля то маму продасть отакі наші депутати і він такий
Вікно Показати IP 11 Червня 2011 11:16
Так ви ж його вибирали-то чого тепер ниєте? треба було думати,хто й кому друг,бо недаремне кажуть:скажи хто твій друг і т.д.
Кирильчук Показати IP 11 Червня 2011 20:48
Юр, тобі самому не смішно? Та тобі не пропонують, бо ти нічого не рішаєш! Рішають і гребуть - без тебе! от і вся правда!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus