USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутат облради хоче перевірити казначейство

13 Листопада 2013 11:09
Депутат Волинської облради сумнівається у «прозорості» роботи волинського казначейства. Він запропонував голові облдержадміністрації Борису Клімчуку змусити казначейство прозвітувати про «реальний стан справ».
Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 22 сесії Волинської обласної ради сьогодні, 13 листопада.
Так, депутат облради Анатолій Грицюк зауважив, що навколо роботи казначейства відбуваються різні суперечки, а голови сільських рад нарікають на те, що платежі, які проходять через держказначейство, дуже затримуються.
Зі слів обранця громади, про «долю» майже 6 мільярдів гривень нічого не відомо.
«Хочу, щоб дали доручення Волинському казначейству проінформувати нас щодо реального стану фінансових операцій установи для того, щоб ми були обізнані в реальному стані справ», - наголосив депутат.
Утім, в облраді Анатолія Грицюка не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus