USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Депутат Волиньради хоче, щоб з керівництвом СБУ зустрілися громадські активісти

5 Квітня 2013 17:17
Депутат Волинської облради «фронтзмінівець» Ігор Гузь попрохав зініціювати зустріч начальника управління СБУ у Волинській області Володимира Мельниковича із активістами молодіжних громадських організацій області.
Із таким проханням обранець громади звернувся до першого заступника начальника управління СБУ у Волинській області Віктора Уніги під час 18-ої сесії облради 5 квітня.
За словами Ігоря Гузя, за активістами волинських громадських організацій «бігають, шантажують, тиснуть» працівники СБУ. Тож, аби якось знайти вихід із цієї ситуації, попрохав зініціювати зустріч керівника СБУ Волині із представниками цих організацій. Окрім того, він зазначив, що і він може завітати на цю зустріч, якщо вона відбудеться.
Окрім того, він попрохав, аби працівники підрозділу СБУ, який займається політичними організаціями, «легше, спокійніше і обережніше» ставилися до членів різних громадських організацій.
Якщо ж питання не вирішать і діалогу не буде, то Ігор Гузь зазначив, що на наступне сесійне засідання «буде тримати» фотографії цих працівників СБУ. Мовляв, наразі опозиція входить в період протистояння владі і не потрібно СБУ здійснювати пресинг. «Це не завдання СБУ бігати за дітьми 17 років», - зазначив депутат.
«Дуже не хотілося б, щоб СБУ поверталися в часи КГБ», - підсумував Ігор Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 5 Квітня 2013 21:39
У Гузя и его подГузников - мания преследования. Так это не в СБУ , а в психдиспансер.
Александр Показати IP 6 Квітня 2013 11:34
Ну я б, честно говоря, не отдавал право бегать за детьми 17 лет единолично пану Гузю. Как бы после героев Крут не появились в новой истории Украины герои Стыря или Салапаевки. Во "вшануванні" ему не будет равных.
Анатоль Бідзюра Показати IP 6 Квітня 2013 14:09
І я теж, хотів би зустрітись. Чесно кажучи, не втулюсь, де у Нововолинську закінчується корупція і починається загроза незалежному існуванню держави Україна. На кого працює місцева влада, на Тризуб чи двоголового орла? На серп і молот чи на громаду, яка обрала міську владу? Дайте відповідь, пане В.Мельникович. Мені та І.Гузю. Ми не ховаємось під псевдонімами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus