USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутат Волинської облради почав творити закон

4 Червня 2013 12:00
Депутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик долучився до законотворчого процесу у ВР.
Про це йдеться на сайті Волинської облради.

Цього року Олександр Пирожик спільно з народними депутатами Олегом Панькевичем, Іриною Сех, Анатолієм Вітівим бере участь у розробці нової редакції проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні» (щодо соціального захисту жертв політичних репресій).

Також вони працюють над новою редакцією Постанови Верховної Ради України «Про проведення парламентських слухань на тему «Про політико-правову оцінку насильницької депортації українців із їх етнічних земель на території Польщі (Холмщини, Підляшшя, Лемківщини, Надсяння), яка відбулась на підстави угоди від 09.09.1944 року між Українською РСР та Польським комітетом національного визволення, та законодавчого врегулювання поновлених прав депортованих громадян».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
читач Показати IP 4 Червня 2013 12:35
надзвичайно цікава та актуальна новина
TheРоман Показати IP 4 Червня 2013 15:52
Вже давно потрібно з цим розібратись, бо складається враження, що закривати на цю проблему очі, передається, як естафета, від однієї влади до іншої!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus