USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Депутати не хочуть, аби на Теремнівських ставках був пляж

31 Травня 2013 13:37
Луцькі депутати не затвердили проект землеустрою Теремнівських ставків, а, значить, питання облаштування пляжу чи ремонт аварійної дамби відкладається.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 41-ої сесії Луцької міської ради.

На розгляд депутатів постійна комісія з питань земельних відносин та земельного кадастру міської ради запропонувала проект «Про затвердження проекту землеустрою щодо організації та встановлення меж території об’єкта природно-заповідного фонду місцевого значення гідрологічна пам’ятка природи «Теремнівські ставки» на вулиці Теремнівській».

За словами Луцького міського голови Миколи Романюка, необхідно уже виконувати роботи по цьому ставку: «Зміни до державного бюджету є і є можливість взяти кошти. Треба документи робити. Побачимо, хто підтримує наших людей на Теремнівських ставках, щоб ми зробили там пляж».

Утім під час голосування з цього питання з’ясувалося, що не всі депутати поділяють думку мера, а відтак проект рішення не підтримали.

«Ми всі знаємо, хто не голосує. Чого має один міський голова віддуватися. Нехай депутати дають відповіді на питання. Я ходжу пробиваю другий рік гроші, шлюз у дамбі розвалюється, і, не дай Бог, протече, то затопить не тільки міську лікарню, а й вулицю Відродження. Ставок заростає воняє. А комусь у цих ставочках хочеться своїх гусят мати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 31 Травня 2013 14:57
100 % Правильно сказав. Депутати давай голосуйте, бо попливете разом зі ставком.
RSS Показати IP 31 Травня 2013 15:16
А навіщо їм той ставок, вони ж закордоном відпочивають.
Фома Показати IP 31 Травня 2013 16:15
Коли попливе тоді знайдуть гроші на ремонт, а зараз гроші кладуть до себе в кишеню........
Навін Показати IP 31 Травня 2013 19:10
А чому Романюк не вказує на депутатів зі своєї групи - рідне місто, які були, крім Бірюкова, відсутні на засіданні, а отже не підтримали дане рішення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus