USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати обіцяють таки захистити право на мітинги. ФОТО. ВІДЕО

24 Квітня 2013 11:11
Депутати Луцької міської ради Андрій Осіпов та Андрій Козюра підтримали мітинг за мирні зібрання і пообіцяли проголосувати за скасування рішення виконкому.

У Луцьку продовжується мітинг, на якому депутатів закликають скасувати неконституційне рішення виконавчого комітету Луцької міської ради, яке, мовляв, обмежує право на мирні зібрання.



Нагадуємо, за станом на 9:30, на мирному зібранні вже виступили експерт Всеукраїнської коаліції «За мирний протест» Михайло Камєнєв та одна з ініціаторів акції Марія Доманська.



Так, за спостереженнями кореспондента «Волинських новин», орієнтовна кількість присутніх під час акції активістів – 30.



У рамках акції протесту виступив голова Волинської обласної молодіжноїа громадської організації «Асоціація Молодих Реформаторів (АМоРе)» Дмитро Безвербний. Він закликав депутатів проголосувати за скасування рішення виконкому міської ради під час сьогоднішньої сесії.



До мітингу приєдналися і учасники молодіжної громадської організації «Національний Альянс».

«Коли ситуація вимагає швидкого реагування, ми не можемо чекати аж 4 дні! Якщо в Луцьку когось із ваших побратимів затримали за щось, то хіба ж актуальною буде реакція аж за 4 дні? Слава Україні», - закликала голова «альянсу» Майя Москвич.

До речі, захід підтримали депутати Луцької міської ради Андрій Осіпов та Андрій Козюра, які, своєю чергою, ініціювали проекти рішень щодо підтримки прав на мирні зібрання.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus