USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Совок знову стає трендом», – ведучий ток-шоу «Право на владу» на «Бандерштаті»

4 Серпня 2018 16:53
«За фактом, ми досі окуповані совком. І як не прикро це визнавати, межі цієї окупації лежать набагато далі за межі окупації російської». Про це заявив журналіст, блогер, ведучий ток-шоу «Право на владу» Сергієй Іванов у другий день фестивалю "Бандерштат".

Насамперед він подякував організаторам за запрошення і відзначив, що йому, однак, задали непросту тему для висвітлення – про совок у голові й шляхи його подолання. Тож Сергій підготувався й навіть спеціально з цієї нагоди написав есе про момент проголошення незалежності України з огляду власного 14-річного досвіду. Історія базується на безпідставному нападі й побитті трьома міліціонерами двох підлітків.

«Совок знову стає трендом. І я переконуюся в цьому кожного дня, адже кожного дня я спілкуюся з політиками… Найстрашніше – те, що люди це вітають, адже вони втомилися й хочуть справедливості», – сказав Сергій Іванов.
Та додав, що наше суспільство настільки «зґвалтоване» совковим минулим, що досі совкове мислення примудряється спотворювати справжні людські цінності.

«Я впевнений, що всі наші трабли беруть початок у минулому, яким нам точно не варто пишатися», – наголосив журналіст.

Торкнувся він також теми політичних ток-шоу. «Я бульдог, місцями скажений. А чому я поліз у тєлік… Усе банально – через аудиторію, адже наші люди прив’язані до екрана, і це тенденція не тільки України, а й інших країн. Тобто я забажав працювати так, як хочу, окрім того, є аудиторія, яку я можу копати. І мало хто в ефірі може сказати політикам те, що кажу їм я», – зазначив Сергій Іванов і відмітив, що вербальні дуети з учасники ток-шоу відбуваються постійно.

Водночас він зауважив, що люди по-різному реагують на ситуації на відстані й тоді, коли має місце безпосередній контакт. «На жаль, люди в нас готові обурюватися лише на відстані. Напевно, причина полягає в нашому почутті меншовартості».
Щодо шоу Савіка Шустера, то Сергій Іванов визнав, що такі явища, як популярність Олега Ляшка чи торгівля політичними обличчями, є результатом саме роботи програми такого формату.

«Якби наші політики не стали ляшками, бондаренками, то все було би простіше», – сказав ведучий. А громадський інтерес до таких програм пов'язаний із тим, що «наші люди живуть погано».

«Це як голка, як наркоманія, це форма наркотичної залежності… Я можу жити без політики, я цікавлюся багатьма речами, а є люди, які прокидаються і читають новини, а потім читають новини, які спростовують ці новини, від чого їх постійно тіпає», – зауважив Сергій Іванов.
Щодо виїзду молоді за кордон, то він відзначив, що не потрібно її утримувати, а варто створювати належні умови, аби вона потім повернулася. «У нас жахлива статистика – величезна кількість людей ніколи навіть не полишали свого регіону. Їх потрібно примусово садити в потяг… Я не бачу негативу в тому, що люди їдуть, тому що ті, які бувають за кордон, частково позбуваються того совка в мисленні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ііі Показати IP 4 Серпня 2018 17:09
Зараз секта свідків "ковбаси по 2 20" згалають молодість
Реаліст Показати IP 4 Серпня 2018 18:15
Та ні. Не ковбасою єдиною (як ви думаєте) живуть люди. А нашу молодість є чим згадати. Насамперед - людьми, які були дійсно людьми. І самі перед собою, і по відношенню до інших людей. Не були заробітчанами, переселенцями, малозабезпеченими, отримувачами субсидій, прохачами траншів МВФ, безробітними, неофіційно працюючими..... Вони були людьми, впевненими в завтрашньому дні...... І їх було 52 мільйони. Продовжувати?????
Ііі до Реаліст Показати IP 4 Серпня 2018 23:46
Продовжуйте! Як так сталось що за часи сесерії голодомори винищили десятки мільйонів українців? Чому стільки українців гнили в тюрмах, а інші, - не прохачі, не безробітні, не переселенці, засунули язика в одне місце, і тихенько по кухнях шепотілися? Чому, інші, не прохачі, не безробітні, не переселенці схилили голову як тхори, коли садили шістедесятників, знищували диседентів, СТУСА НЕ ЗАБУЛИ ?
Реаліст Показати IP 5 Серпня 2018 01:09
А ніхто і не каже, що все було відмінно і чудово. Було і погане. Та в будь-якій країні, навіть найкращій, є ті, хто незадоволений владою. В будь-якій країні є політичні вязні. Навіть в такій *демократичній*,, як сучасна Україна. Така закономірність. Але, чому ж настільки скоротилося населення України вже після *сесерії*?
дістали всі Показати IP 5 Серпня 2018 07:18
А зараз українці не гниють на пенсіях, в окопах? А інші не запалюють в нічних барах і на дорогих авто? А ви дозволяєте мати свою думку, чи відрізу навішуєте ярлики і пускаєте в хід кулаки???!!!! Для вас також - хто не з вами, хто має власну думку, яка відрізняється від вашої - ворог!!!!! Далеко втекли від совєтів!!!?????
До Реаліста Показати IP 5 Серпня 2018 08:47
Наївна Ви людина.В СССР ніхто людиною не був.Були раби,особливо селяни в колгоспах,без паспортів і праця за "палички".Безправя було тотальне.Навчили тільки красти і брехати.
111 Показати IP 5 Серпня 2018 10:17
Псевдо журналіст шось розказує
До реаліста Показати IP 5 Серпня 2018 11:26
Можливо, ви навчилися брехати і красти. В кожного свої схильності. Мене в радянській школі цього не вчили і не навчили. Але що таке честь і порядність знаю ще з тих часів
пенсіонери до До реаліста Показати IP 19 Квітня 2019 23:54
де відрубані руки? де вкрадені неіндексовані пенсії? де закінчення АТО за три дні? де........??? нема чим правду крити брехливому ганебному пенсійному крадію петьку порошенку і нецікаво цьго шоколадного слухати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus