USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати обласної ради самі собі призначають відпустки. ФОТО

19 Липня 2013 12:15
Аж 22 народних обранці зібралися на друге пленарне засідання 20 сесії обласної ради сьомого скликання. Решта, певно, відпочивають, - зауважив голова облради Володимир Войтович.

На другому пленарному засіданні депутати обласної ради мали прийняти 33 рішення. Проте кворуму не набрали. До зали засідань завітали лише 22 народних обранці. У повному складі була представлена лише фракція ВО «Свобода», - похизувався її член Олександр Пирожик.

Зазначимо, що ще перед реєстрацією Володимир Войтович привітав із днем народження депутатів - Андрія Турака, Петра Гайдучика і Галину Майко. Цікаво, що зі всіх іменинників на сесію завітала лише Галина Федорівна.

«Я сам зараз - у відпустці, але ж я прийшов! Я вже є депутатом не перше скликання, - сказав у коментарі Волинським новинам Володимир Войтович. - Але собі ніколи не дозволяв прогулювати сесію без поважних причин. Міг не прийти лише тоді, коли був дуже далеко від Волині. Ото хай люди побачать, за кого вони голосували і як вони виконують свої обов’язки».

Друге пленарне засідання відбудеться не раніше вересня, коли усі вийдуть з відпусток.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Верзун Показати IP 19 Липня 2013 12:26
Виберіть мене - жити будете погано, але не довго!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus