USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати Волиньради зірвали засідання комісії

29 Квітня 2011 15:38
Депутати Волинської обласної ради не знайшли спільної мови під час засідання «бюджетної» комісії через емоції та впертість – збори зірвали, не заслухавши жодного питання порядку денного.
На засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики у п’ятницю, 29 квітня, прибуло 7 з 12 депутатів Волиньради.
Голова комісії, «тимошенківець» Анатолій Грицюк запропонував проголосувати за порядок денний, проте представник «Свободи» Олександр Бик утримався, чим поставив колег-депутатів у глухий кут – без його голосу провести засідання регламент не дозволив би.
Сам Бик пояснив свою позицію тим, що не ознайомлений з питанням, яке пропонував додатково розглянути начальник обласного управління МНС Володимир Грушовінчук. Мова йшла про фінансування видатків на облаштування рятувально-аварійної станції на Шацьких озерах.
«Я не висловлюю позицію проти, але я не ознайомлений з цими матеріалами», – сказав він.
Оскільки колегам-депутатам не вдалось переконати Бика у важливості цього питання, Грицюк запропонував голосувати за кожне питання до порядку денного окремо.
Проте тут обранці теж не порозумілися. Голова комісії озвучив питання про виділення коштів на погашення заборгованості, яка виникла на комунальному підприємстві «Автогосподарство Волинської обласної ради» і запропонував поки що не розглядати цю тему. Мовляв у цих боргах винна не обласна рада, а облдержадміністрація.
Проте такі висловлювання Грицюка не сподобались «регіоналу» Олександру Башкаленку, який зірвався з місця і пішов геть.
«Я вибачаюсь. Я думаю, кворуму немає. Комісії не буде», – сказав він, виходячи із зали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хохма Показати IP 30 Квітня 2011 13:00
Башкаленко-пацан з рогаткою, чи хто? зірвався, вибіг. Не файно, низько так ганьбити рядових членів ПР.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus