USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На чому піаряться депутати Волиньради

5 Березня 2014 15:12
У некомпетентності та схильності до самопіару звинуватив колег депутат облради Богдан Дівнич.
Про це він розповів під час прес-конференції депутатів облради, що відбулася 5 березня.

З його слів, у облраді ведуть дискусії на порожньому місці, тому що у раді будь-якого рівня основні питання потрібно вирішувати під час засідання комісій, а не у сесійній залі.

«У сесійній залі у депутатів можуть виникати якісь запитання, але голослівно, не маючи ніякого поняття по професії, починати говорити, що щось так, чи не так – для чого тоді комісії?», - обурився депутат.

Він зазначив, що з боку деяких депутатів існує елемент піару – вони, знаючи, що відбувається трансляція сесії, демонструють свій «розум» навіть у тих питаннях, у яких вони некомпетентні.

Богдан Дівнич нагадав, що протягом 20 років працює у радах різного рівня. На його думку, Волиньрада цього скликання – найгірша як за депутатським складом, так і за дисципліною та організацією роботи з усіх, у яких йому доводилося працювати.

«Ще під час останньої сесії попередньої каденції, ще тільки ознайомившись з Законом про вибори в місцеві органи влади, я сказав з трибуни, що, згідно із цим законом, під час наступної каденції у нас у залі буде «дурдом». Він справді був, наслідки цього ще помітні, але я маю надію, що найближчим часом все буде так, як слід», - підсумував депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
свідок Показати IP 5 Березня 2014 16:19
А правильно дід каже!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus