USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Луценка не пускають лікарів, – дружина

14 Квітня 2011 14:24
Слідчий Генпрокуратури Сергій Войченко, який очолює слідчу групу у справі Юрія Луценка, відмовляється допустити до нього лікарів.
Про це заявила дружина уценка Ірина, – пише Українька правда із посиланням на прес-службу «Народної самооборони».
Вона зазначила, що 4-місячне перебування у СІЗО вплинуло на здоров’я її чоловіка.
«Юра ніколи на жалівся, лише інколи звертав увагу на якісь незручності. Але зараз стан його здоров’я погіршився, і це видно з першого погляду», – зауважила дружина Луценка.
За її словами, вона зверталася до однієї з клінік, описала симптоми погіршення здоров'я її чоловіка, і лікарі порадили їй зробити розгорнуті аналізи крові.
«Забір крові відбувся у СІЗО. Результати аналізів підтвердили, що в організмі мого чоловіка відбувається певний запальний процес у достатньо серйозній динаміці. Пізніше начальник медчастини СІЗО особисто провів медичне обстеження і підтвердив, що мій чоловік має серйозні проблеми зі здоров’ям», – наголосила дружина Луценка.
Вона зазначила, що для отримання дозволу на допуск лікаря в слідчий ізолятор вона подала всі необхідні документи слідчому Сергію Войченку, який одноосібно вирішує подібні питання.
«Але, незважаючи на результати аналізів крові та висновки начмеду СІЗО, слідчий без обґрунтування причин відмовив моєму чоловікові у консультації лікаря», – наголосила вона.
За словами дружини Луценка, Анатолію Макаренку, який також знаходиться у СІЗО і має серйозні проблеми зі здоров'ям, слідчі також відмовили у наданні незалежної медичної допомоги через нібито неналежне оформлення запиту.
Вона також додала, що Луценко у п’ятницю ознайомиться із 46-м томом кримінальної справи і йому залишиться прочитати останній, «таємний» том, в якому містяться відомості про державну таємницю. Луценко планує завершити читання всієї справи на початку наступного тижня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
николай Показати IP 1 Травня 2011 00:40
а я думал, что луценко уже сдох, как собака
Крівєдко Показати IP 3 Травня 2011 21:14
А він у нього був, той глузд? Народився таким, що тут вдієш... А дружина, це він, бува, не про неї розповідав по телевізору, що платить за неї двічі на тиждень штрафи за перевищення швидкості? Це ж як тре було їздити, боронь Боже... Най не турбується, нічого її Луцику не зроблять, посидить ще трохи, щоб бидло не мукало і відпустять. Самі ж бо такі самі.
Адa до Крівєдко Показати IP 6 Травня 2011 09:36
Самі ж бо такі самі.
Стас Показати IP 8 Травня 2011 21:40
Да у него Его(ума) и не было никогда,ведь такое творить не может нормальный человек....так что всё нормально и СИЗО ЭТОМУ МУСОРУ ПОЙДЁТ НА ПОЛЬЗУ.
женщина Показати IP 10 Травня 2011 01:55
Для наших дебильноватых мужчинок сообщаю:Луценко "мусором" никогда не был-он был министром МВД, будучи лицом гражданским.А "мусора" СЛУЖАТ в "мусарне",где Луценко ,насколько мог,наводил порядок.Так вам же,мужланам безграмотным нигде никакой порядок не нужен,потому что свинячить и воровать будет неудобно и сложно.Вот и беситесь,что пытались вас заставить жить по-человечески,а вам свинотам,человеческий образ жизни ну совсем не подходит.Вам во власть подавай таких же наглых,хамовитых,безграмотных СВИНЕЙ,как и вы сами... Вот и имеем власть хамовитых долбней...
Светлана Показати IP 10 Травня 2011 20:45
А чем твой Луценко отличается от остальных дебильноватых? Говорят:"Дай человеку власть и увидешь его настоящее лицо" Так кто СВИНЬЯ?
Антон Показати IP 11 Травня 2011 09:44
Теперь Луценко на собственной шкуре испытает все прелести сизо и надеюсь тюрьмы,если раньше не вздернется.
Росский Показати IP 12 Травня 2011 13:50
Он же начал голодовать, потому что понял что иначе не отпустять. А так хоть ценой и наверное серйозной собственного здоровья. Может ему так подсказали адвокаты или родственники. А может уже строк подошел отсидел время Колесникова. А то что с мозгами у него это стало понятно в декабре в програме Киселева, когда он такие анекдоты расказывал, очевидно под влиянием предстоящих событий, про которые ему наверное подсказали.
любов Показати IP 16 Травня 2011 09:38
Луценко- це малограмотна ,емоційна людина яка невміє керувати своїми діями, доречі таких "дурників" які були призначені ПОМАРАНЧЕВОЮ владою ще є багатоі, їх стиль роботи базується на формальних склоках і інтригах,поки їх Яник невикоринить, доти буде в країні бардрак і хаос.!!!
Genrix Показати IP 18 Травня 2011 12:00
Пригадайте коротко біографію Луценка, важливі для населення факти: батько-партійний функціонер, син, відповідно-комсомольський функціонер, членство в соцпартії Мороза, Мороз скомпрментувався- перехід до лав "оранжевих", створення партії "самооборони", конкретних дій партії-ніяких, робота міністром МВС- утвердження нових "европейских" штрафів для водіїв і масове введення комерційних організацій в тіло МВС,для збільшення поборів з простих людей і покращення фінансового стану працівників МВС. Конкретних дій за весь період роботи міністром-ніяких, зате майстерно прикривався розмовами про реформування міліції. Негатив- відкриття незакінченої справи по Колеснікову, прогулянка БТРу до будинку Ахметва, п"янство і негідна поведінка в аєропорту Німеччини, нестримне бажання втриматись на посаді при будь-якій владі. За що сидить? Пристрашуючи донецьких і відпускаючи їх вважав, що вони стануть його друзями? Шмаркач! Свого часу донецькі настрашились, але цього йому не забудуть ніколи. Отже- для народу з нього користі-ніякої, а шкоди надзвичайно багато. Нехай сидить! може інші з цього зроблять хоч якісь висновки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus