USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Джемільова не пустили на Батьківщину - у Крим

22 Березня 2014 14:44
Російські війська, які окупували Крим, не пускають Мустафу Джемільова на батьківщину.

Про це розповів сам народний депутат, колишній голова Меджлісу, передає УНІАН.

Разом з тим Джемільов не виключив, що в разі, якщо він не буде допущений на територію Криму, він зробить сюрприз окупантам.

"Якими будуть мої дії, якщо мене туди не пустять, нехай поки що буде таємницею і сюрпризом для окупаційної влади. Не будемо давати їм можливості підготуватися", - сказав він.

Депутат запевнив, що "однозначно, обов'язково буде в Криму".

Разом з тим Джемілєв зазначив, що не знає точно, чи заборонила йому кримська "влада" в'їзд на півострів, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Верховна Рада АР прийняла якусь постанову, яка забороняє в'їзд на територію Криму більше ніж 200 народним депутатам , які проголосували за розпуск парламенту Автономії. Поки прізвища, хто саме в цей список персон нон-грата увійшов, не оголосили", - зазначив Джемілєв.

З його слів, якщо дійсно така заборона є і вона стосується в тому числі депутатів від Криму, то це внесе новий елемент напруженості в ситуацію.

"Наприклад, я не уявляю, як влада може мені заборонити в'їзд до Криму. Чи представляють вони, що тоді відбуватиметься на території Криму?", - додав Джемілєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 22 Березня 2014 18:14
якщо цей чоловік ще ТОЧНО нічого не знає, то не треба і базікати ТУТ про це, а то виходить що розносимо по "умам" те, що "одна баба сказала".
Отож бо до Анонім Показати IP 22 Березня 2014 20:11
Це назвивається інформаційною війною. Поранена вже майже вся країна, а лікуватися ніхто не хоче!
Анонім Показати IP 22 Березня 2014 20:21
ПРАВИЛЬНО ЩО НЕ ПУСТИЛИ.
304 Показати IP 22 Березня 2014 21:29
поедет жить в Лондон ,--вот будет сюрприз!
Волинянка Показати IP 23 Березня 2014 09:21
Звідки на "Волинських новинах" стільки москальських тролей? таке враження, що вас сюди розподілили і ви "відпрацьовуєте"..... Даремно стараєтесь, волиняку здорового глузду ніхто не позбавить :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus