USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Донбас необхідно позбавити особливого статусу, - РНБО

4 Листопада 2014 22:43
Рада національної безпеки та оборони України прийняла рішення внести до Верхвоної Ради України законопроект про скасування закону про особливості місцевого самоврядування в окремих районах Донеччини та Луганщини.

Про це повідомив заступник секретаря РНБО Олександр Литвиненко після завершення засідання, - пише УНІАН.

«РНБО прийняла рішення по рекомендації президента України невідкладно внести до ВР законопроект про скасування закону про особливості місцевого самоврядування в окремих районах Донеччини та Луганщини», - сказав Литвиненко.

З його слів, також дано доручення щодо опрацювання законодавчих актів, які б врегулювали економічну та податкову діяльність на цих територіях.

Нагадаємо, сьогодні Президент України Петро Порошенко у зверненні заявив, що проведе засідання Ради національної безпеки і оборони, і зазначив, що одне із головних питань - скасування закону про особливості місцевого самоврядування в окремих районах Донеччини та Луганщини. Засідання розпочалось о 17:30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
USA Показати IP 4 Листопада 2014 23:31
Идиоты, опять война. Стравливают людей, калечат вместо того чтобы сделать федерализацию.
Дніпро до USA Показати IP 5 Листопада 2014 06:54
Кожен день за допомогою російської зброї нищать українців, а ми їм безплатно енергоносії. тут біблійський принцип для зазомбованих не підхордить. тільки сила і повна ізоляція прочистить мозги.
Дончанин до Дніпро Показати IP 5 Листопада 2014 09:33
коментар було видалено
Анонім до USA Показати IP 5 Листопада 2014 21:50
Путін зробить вам федерилізацію.використае та знищить як не потрібних крис.
молодець Показати IP 5 Листопада 2014 06:44
Сам пише, сам собі відповідає, сам себе плюсує. Задовільни себе сам:-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus