USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-депутат-утікач Вікторов нарікає на дії слідчих, - ЗМІ. ДОКУМЕНТИ

23 Липня 2013 12:57
Колишній директор Луцького спецкомбінату комунального обслуговування та екс-депутат Волинської обласної ради Олександр Вікторов у соціальній мережі оприлюднив матеріали кримінальної справи, у якій, за його словами, очевидні факти фальсифікації проти нього. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».



Зокрема, користувач соцмережі Facebook, зареєстрований під ім`ям Олександра Вікторова, у минулому директора Луцького спецкомбінату КПО та депутата Волинської обласної ради, вчора, 22-ого липня, увечері близько 21 години оприлюднив цікаву інформацію. В Інтернеті з`явилася публікація, у якій дописувач виклав фото матеріалів кримінальної справи. Із тексту видно, що це протокол допиту одного зі свідків. Разом з тим автор у пості написав наступне:
«Починаю публікувати факти фальсифікації кримінальної справи проти мене. Для початку - мовою документів, згодом - послідовний опис та аналіз, який готується. До вашої уваги - покази одного зі свідків на суді, якого спочатку змусили написати заяву про нібито вимагання мною у нього хабара, а згодом, коли на очній ставці він відмовився від цих показів - погрожували кримінальною відповідальністю, хоча вона настає лише тоді, коли свідок надав неправдиві свідчення в суді, а не на стадії слідства. Отак і вибивались всі ці покази! Прізвище свідка зі зрозумілих причин замалював. Дані документи - фотокопії матеріалів справи».




Згодом на сторінці з`явився ще один допис:
«До тієї ж теми... На цю скаргу прокуратура відповіла, що підстав для відводу слідчого немає, проте, обіцяла перевірити факти і додатково повідомити про результати. Але відповіді немає... А навіщо, коли кишеньковий суд і так все затвердить...»

Нагадаємо, користувач, зареєстрований як Олександр Вікторов, востаннє заявляв про себе в Інтренеті 8 липня. Тоді він змінив фото у профілі та зареєстрував своє місце проживання у Торонто канадської провінції Онтаріо та заявив що шукатиме політичного притулку у Канаді.






Нагадаємо, Волинські новини інформували про пошуки екс-депутата Вікторова правоохоронцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Уважний Показати IP 23 Липня 2013 14:31
Прізвище свідка Ви замалювали, і правильно зробили, але на ст. 64 "Суд постановив" вказане прізвище Соломко І.М. Це що так спеціально, чи коректор закінчився?
ха-ха-ха-ха до Уважний Показати IP 23 Липня 2013 23:20
Батьківщина повинна знати своїх героїв!
11 Показати IP 23 Липня 2013 14:47
а це часом той що місцями на цвинтарі умудрився підторговувати - як він то мені його не шкода. на тім світі за таке з нього ще не так спитають.
Баран А.В. до 11 Показати IP 9 Серпня 2013 11:35
так це те падло
слідчий Показати IP 23 Липня 2013 20:01
реально на зараз прокуратура праює методами 1939-1940р тільки на сучасний лад
Понтій до слідчий Показати IP 23 Липня 2013 23:24
Слідчий Лизун А.С. самий героїчний слідчий Прокуратури України: провадив слідство по Москвичу, по банку "Надра", а тепер ще й по Вікторову. Треба нагороджувати хлопця, за всю систему один тягне.
Лучанин Показати IP 25 Липня 2013 09:27
Молодим двадцятилітнім чоловіком Вікторов Прийшов в БЮТ. Надивившись на маніпуляції Таких як кирильчук, став займатися їх злодійським методами. Тоді йому це "сходило з рук", ніхто не карав. Як не покараний наприклад, кирильчук за непрозору приватизацію військового містечка, в Луцькому районі.Чи грицюк, за прихватизацію гектарів землі в Прилуцьку... От ця аферистична, злодійська стежина довела Вікторова до реального засудження і життєвої трагедії... Шкода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus