USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фермерством прикривають привласнення землі, - Карпюк

25 Липня 2011 12:42
Заступник голови обласної держадміністрації Віталій Карпюк порадив начальнику управління Держкомзему у Волинській області Василю Василенку провести експеримент – з допомогою «своєї людини» переконатися, що земельними надто повільно працюють.

Про це Карпюк говорив 25 липня під час наради в облдержадміністрації.

Заступник губернатора запропонував Василенку знайти «свою людину», яка б спробувала оформити в його управлінні документ. Мета такого експерименту – показати, що усі дозвільні рішення «земельники» приймають дуже повільно.
Зі слів Карпюка, самі працівники обласного Держкомзему розповідають людям, що їх рекорд найшвидшого оформлення деяких документів становив одинадцять місяців.

Окрім того, виявилося, що Карпюк та керівник волинських «земельників» не можуть налагодити поштовий зв’язок, узгодити кадрові питання та графік робочих поїздок Василенка.
«Рішення колегії ви вже зробили чи ні? Доручення де? Я ні одного доручення не бачив... Може в вас і є. А я не бачив ні одного доручення. Чого ви до цього часу не дали? Чого ви виїжджаєте і іншу область без погодження. При чому не по роботі виїжджаєте, на якісь гульки їздите чи куди..», - запитувався Карпюк.
Василенко пояснював, що їздив в головне управління Держкомзему Рівненської області, - переймати досвід землевпорядкування та визначення меж області.
«Ви працюєте слабо, Василенко. Друге, підбір кадрів. Ви не одну посаду на земельного інспектора ні з ким не погоджуєте. Ви особисто приймаєте рішення. Приймаєте рішення – тоді особисто відповідайте за все, що твориться», - казав Карпюк.
За даними заступника з 903 фермерів Волині 189 протягом останніх трьох років не розпочали своєї діяльності. Це на його думку свідчить про оформлення землі під фермерство як один зі способів привласнення ділянки.
«Це всі схеми, які допустили земельники на протязі останніх років для того, аби узаконювати землю через фермерське господарство. Листи направили - е добре. А дії які? Ви створити цю проблему сірих, чорних схем оформлення землі», - зазначав заступник.
«Як так на ріні обласного начальника щоб бути таким безвідповідальним? Якби мені хтось так сказав чи міністр чи голова адміністрації – я роблю або не роблю. Мені стидно говорити при журналістах те, що я думаю про вас», - продовжував Карпюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
іван Показати IP 25 Липня 2011 13:37
а ще недавно карпюк розпинався, який василенко, свій і класний. видно побили горщики
Роже Показати IP 25 Липня 2011 14:58
Коли ж нарешті тому земельщику-пезпредєльшику з Рожищ Куренчуку підріжуть корупційні крила?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus