USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Герман звільнили, а вона згадала про Чорновола

7 Квітня 2011 14:20
Радник Президента України Ганна Герман розповіла, що дізнавшись про своє звільнення з посади заступника керівника Адміністрації Президента, згадала про Чорновола.
Про це агенції «ЛІГАБізнесІнформ» Ганна Герман заявила, коментуючи своє звільнення з посади заступника глави Адміністрації Президента (АП).
Так, Г. Герман, відповідаючи на запитання, чи змінилися її обов’язки в результаті кадрових перестановок, сказала: «Я думаю, що змінилися, тому що їх побільшало». «Труднощі на шляху реформ вимагають ще більшої віддачі енергії людей, що мають відношення до влади. І відповідальність зросла, кількість обов’язків стало більше», – додала радник Президента.
«А щодо посад... Колись В’ячеслав Чорновіл працював кочегаром в одній зі шкіл Львова. Вечорами до нього з’їжджалося пів-України, щоб побачитись і поговорити з ним. У нього не було ніяких посад, але він багато робив для України. Так що я думаю, що якщо людина може щось зробити для своєї країни, то зробить це на будь-якій посаді. А якщо не зможе, то навіть якщо її поставлять на найвищу посаду, то вона все одно не буде нічого коштувати. Я прихильник таких теорій», – сказала А. Герман.
Відповідаючи на запитання, чи став для неї несподіванкою указ про кадрові зміни в АП, Г. Герман зазначила, що знала про це. «Ми знали, що готуються реформи. Я завжди говорила, що якщо потрібно скорочувати, то нехай починають з мене. Тому що я знаю, що зможу працювати для країни і без будь-яких посад. Тому я готова бути в перших рядах в тому випадку, якщо буде скорочення радників», – сказала вона.
«Коли я прочитала Указ про своє звільнення, то якраз згадала В’ячеслава Чорновола в тій кочегарці, де ми робили самвидав. Це був найкращий час в моєму житті, тому що це була найбільш творча і цікава робота – краще будь-якої посади в найвищому кабінеті», – сказала А. Герман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus