USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова обласної ради Донбасу похвалив Волинь. ФОТО

26 Червня 2013 09:10
З робочим візитом на Волині перебуває голова обласної ради Донецької області. Свою увагу він закцентував на сільськогосподарському розвитку Волинського краю.

Про це стало відомо під час зустрічі голови Волинської ОДА і голови Донецької обласної ради 25 червня.

Голова Донецької обласної ради Андрій Федорук зазначив, що Волинь - аграрний край, де добре розвивається сільське господарство. Також керівник виборчого органу краю зауважив, що їх регіон хотів би співпрацювати з волинянами.

Під час візиту Андрій Федорук відвідав такі волинські підприємства: ТзОВ «Волинь-Кальвіс», ДП «Волиньвугілля», шахти №10 «Нововолинська», ТзОВ «БРВ-Україна», Нововолинського м’ясокомбінату «Пан Курчак»,ОСП імені Шевченка та СГПП «Рать».

Окрім цього донецький гість побував на Шацьких озерах, в музеї-садибі Лесі Українки, у Луцькому замку та Зимненському Свято-Успенському Святогорському ставропігійному монастирі.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Мурррр.. Показати IP 26 Червня 2013 09:20
"Голова Волинської ОДА похвалив Волинь. ФОТО"
Му-му Показати IP 26 Червня 2013 09:51
Область то аграрна, а що аграрна, а що в цій області можна показати крім "Раті" та ще ПОСП ім Шевченкка (Турак). Покажіть, як розвинене агропромислове виробництво у Ратніському, Старовижівському, Любешівському, Камінь-Каширському районах, де немає жодного активно діючого сільськогосподарського підприємства, де люди пасуть лише своїх корів, вирощують моркву та картоплю, які за безцінь скуповують торгаші осінню. Повезіть туди ваших колег із Донецька і вони точно скажуть, що все таки шахтарям у них живеться краще. Звикли фарбувати траву та показувати найкраще - покажіть реальну дійсність!
іллюзіоніст Показати IP 26 Червня 2013 11:05
Хм, і що донецький гість робив в музеї садибі Лесі Українки?
Макар Показати IP 26 Червня 2013 12:11
Це була розвідка.Чекайте у гості "бізнесменів" з Донецька в спортивних костюмах.Рейдери від "стоматолога"прощупують місця,де,ще є якась можливість поживитись.Оконське форелеве господарство вже їхнє.
Сергій Показати IP 26 Червня 2013 12:14
Я так розумію,що це саме він зображений на фото.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus