USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова Волиньради розповів, що про нього думають

3 Червня 2013 12:15
Голова Волиньради Володимир Войтович зазначив, що його звинувачують у прихильності не до всіх, а лише до деяких фракцій в облраді.
Про це стало відомо під час післясесійної прес-конференції 3 червня.
Як розповів очільник облради, опозиційні депутати кажуть йому про те, що він надто прихильно ставиться до провладних фракцій. А ті, своєю чергою, звинувачують його у тому ж, лише щодо опозиційних фракцій.
«Я думаю, що це нормально, коли так депутати різних фракцій мені кажуть. Тому хай їм так видається. Але я хотів би стояти над цими процесами, симпатіями і антипатіями і дотримуватися тільки норми закону і регламенту», - висловився Володимир Войтович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 3 Червня 2013 12:20
Цей Войтович гірше Грицюка.Гнати його пора. Клімчук має кишенькового голову облради.
чужий Показати IP 3 Червня 2013 12:30
з Грицюком порівнювати немає підстав.Анатолій Петрович неук - а цей грамотний чоловік.А те що він хоче бути усім добрий - то вже хитрість.Ну і поведінка відрізняється , хоча поприкалуватися з "грицюкізмів" було весело
лучани до чужий Показати IP 3 Червня 2013 12:40
Це не хитрість,а підлабузництво.
котигорошко Показати IP 3 Червня 2013 12:55
тяжко тобі матінко Україно з такими дітьми...
Міля Показати IP 3 Червня 2013 14:45
Поганий чи добрий то десяте питання. Але я не можу прєдставить тепер на місці Войтовича іншу людину, ну хоча б того Грицюка. Шоб він робив? Войтович нормальна культурна, вихована людина. І треба його оцінювати не тілько по останній посаді.
лучани до Міля Показати IP 3 Червня 2013 15:45
Войтович- ніриба німясо. Займаючи найвищу посаду в області ,став підкаблучником чинуші з Києва. Войтович допомагає Клімчуку грабувати область.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus