USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Головному статистику Волині знайшли іншу роботу

29 Червня 2011 16:32
Начальниця головного управління статистики у Волинській області Марія Мотиль невдовзі полишить свою посаду і займатиметься впровадженням систем погосподарського обліку в сільських радах усіх областей України.

Про це стало відомо у середу, 29 червня, під час щотижневої оперативної наради у Волинській облдержадміністрації.

В ході наради Мотиль взяла слово, аби попрощатись з колегами та подякувати керівництву за спільні роки роботи.

«Я ніколи не чула від вас тиску, притиску і натиску. Я завжди чула від вас лише бажання, вимогу», – звернулась вона до керівництва ОДА.

«Я хочу, щоб той наступник, хто прийде після мене, щоб ми його всі полюбили. Він дуже гарна людина, він дуже відповідальна людина. Я сама його попросила піти в управління», – зазначила Мотиль.

Нагадаємо, 24 червня стало відомо, що невдовзі управління статистики у Волинській області очолить нинішній заступник голови цієї структури Вадим Науменко.

«Це не моя креатура, це її… Вона відповідає за Науменка переді мною», – сказав голова ОДА Борис Клімчук.

Крім цього, Мотиль зізналась, що вже незабаром вона працюватиме у структурі державного комітету статистики, представництво якого буде на Волині.

«Я буду займатися впровадженням автоматизованого погосподарського обліку по всій Україні, у всіх областях», – поділилась чиновниця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 30 Червня 2011 02:09
Тому ми мабуть що і живем так, бо плутаємо елементарні речі, або навіть не знаємо що є що, бо в школі вчитись не хотілось, в інституті за акціями протесту було не до того... Між статистами і статистиками є дуже велика різниця. Статист - людина для фона в театрі на сцені, в кіно ... Статистик - той хто збирає та обробляє статистичні дані.
Юрій Ричук до Лучанин Показати IP 30 Червня 2011 13:36
Так, ви праві. Дякую за зауваження

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus