USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Головний міліціонер Волині позбудеться 3-х заступників

24 Червня 2011 12:35
Згідно з адміністративною реформою в органах внутрішніх справ відтепер начальник обласного УМВС В’ячеслав Ходирєв матиме не шість заступників, а трьох.

Про це стало відомо 24 червня під час прес-конференції УМВС у Волинській області.

Як повідомив начальник міліції громадської безпеки Микола Лисюк відтепер буде лише три заступники: перший заступник, заступник по громадській безпеці та заступник по кримінальній міліції.

Заступником по громадській безпеці вже призначено Миколу Лисюка. Першим заступником стане Олександр Євлошевський, який нині очолює управління карного розшуку. Третя вакансія поки що вільна.

До цього головний міліціонер області мав два перших заступники та чотири заступники.

Так посаду першого заступника займали Петро Луцюк та Сергій Горбатюк.

Заступниками були начальник штабу УМВС Тарас Пазин, начальник слідчого управління Юрій Донсков, начальник управління кадрового забезпечення Володимир Остапович та начальник блоку громадської безпеки Микола Лисюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
VSC Показати IP 24 Червня 2011 13:27
От перестановки мест слагаемых..... Просто уберут из названия должности слова "заступник начальника управління". И должность останется и человек тоже в кабинете будет сидеть.
Ястребок до VSC Показати IP 24 Червня 2011 17:05
Но количество заместителей-то уменьшено. А сократить полностью эти должности не получается. Или вы полагаете, что милиции не нужны начальники отдела кадров, следствия, УБОПа и штаба?
Alchak Показати IP 24 Червня 2011 22:59
Швиденько Ходирь оговтався від "Волинського Клондайку". Нагадаю - супер шкандаль з розмитненням автівок. Це коштувало посади не лише головному ментярі Волині. Полетів з крісла Косюта-прокурор Волині, Життар-нач СБУ області. а начальник ВолУкрспецюста Ігор Коцан вцелів- зараз ректорує,проффффффессссссорує Волунівером. Треба Ходирю його взяти у заступники, а може навпаки. О, де прікольно буде-проректор мент.
ххх Показати IP 25 Червня 2011 18:56
Як дівчині влаштуватись на роботу в міліцію?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus