USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Головою Луганської ОДА призначили волонтера

22 Липня 2015 16:41
Волонтера Георгія Тука призначили головою Луганської ОДА, – інформує «УНІАН».

Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення Георгія Туки головою Луганської обласної державної адміністрації.

«Тука – людина з бездоганною репутацією, з нетерпимістю до корупції, з новим мисленням, із сучасними нестандартними рішеннями, і головне – з Україною в серці», – заявив глава держави.



Сьогодні під час наради з активом Луганської області президент повідомив, що Кабінет міністрів схвалив подання на призначення Туки керівником Луганської ОДА й одразу підписав свій указ про відповідне призначення. «Кабінет міністрів схвалив подання на призначення Георгія Туки очільником Луганської ОДА. Інтригу ми тримали в таємниці. Указ підпишу прямо зараз, і я приймаю рішення про призначення Георгія Туки головою Луганської ОДА», – оголосив президент.

Нагадаємо, після трагічних подій у Мукачевому 11 липня, Президент України Петро Порошенко головою закарпатської ОДА призначив Геннадія Москаля. На той момент він був керівником Луганської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Богдан Сташинський Показати IP 22 Липня 2015 17:18
Чергова бредятіна від вмираючої влади, чому Беларусь стабільна -В Беларуси произошла революция сверху. Замена старой советской номенклатуры, хотевшей стать олигархами, на выходца из народа, народного трибуна. Именно поэтому многие политологи называют приход к власти Лукашенко революцией. Он серьезно почистил структуры власти, привел с собой новую команду. Лукашенко понял, что нельзя допустить сращивание бизнеса, бывшей партноменклатуры и криминалитета. Он создал чистые государственные структуры. На основе этого и возникла сильная государственная власть.
левый Показати IP 22 Липня 2015 17:34
ТУК ТУК ТУКа Потрошенка
Свідомий Показати IP 22 Липня 2015 19:17
Що казати, якщо професіонали вже закінчились.
Анонім до Свідомий Показати IP 23 Липня 2015 02:43
добре що хоча би не якийсь там черговий грузин чи прибалт, а все-таки українець.
Major Показати IP 2 Серпня 2015 14:43
Вот скольких видал волонтёров, так национальная идея у них, не что иное как ширма, за которой удобно "себя не обидеть".....
Ирина Показати IP 20 Серпня 2015 12:04
Почему все произносят фамилию Георгия Туки с ударением на первый слог??? Он - Тукá!!!
Світлана Показати IP 11 Вересня 2015 14:10
Він ПАТРІОТ і ВОЛОНТЕР !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus