USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голову МВС закликають іти у відставку

2 Березня 2014 16:44
Під час закритого засідання Верховної Ради нардеп Інна Богословська закликала Арсена Авакова подати у відставку з посади глави МВС.

Як повідомляє кореспондент Української правди, такий заклик Богословська аргументувала необхідністю, щоб міліцію очолював професіонал.

Крім того, Богословська висловила претензії до Авакова через непроведення арештів очільників Харкова та Харківської області Генадія Кернеса та Михайла Добкіна, звинувативши нове керівництво країни у домовленостях з чиновниками з попередньої влади.

Нагадаємо, Народний депутат Ігор Палиця вчора, 1 березня, звернувся до Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та виконуючого обов’язки Президента України Олександра Турчинова з проханням замінити очільника МВС.

Богословська також закликала призначити міністром МВС Віталія Ярему, який би поєднував цю посаду із займановю посадою віце-прем'єра.

Водночас сам Аваков заявив, що подасть у відставку, "коли ситуація вимагатиме іншого рівня управління".

Окрім того, під час засідання нардеп Андрій Деркач висловив претензії Авакову в тому, що він не призначив керівників управлінь МВС у південних та східних регіонах України.

Також депутати висловлювали претензії Авакову через втечу Януковича та відсутність арештів тих, хто причетний до масових вбивств людей в Україні.

Своєю чергою, в.о. глави СБУ Валентин Наливайченко однією з головних проблем назвав присутність на вулицях країни "мародерів та криміналітету".

Депутати також висловлювали невдоволення нападами на своє житло з боку учасників акцій протесту, на що Аваков обіцяв "реагувати відповідно до закону".

Жодних кадрових рішень на засіданні ВР не ухвалювала.

Також було ухвалено рішення не публікувати стенограму сьогоднішнього засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
маля Показати IP 2 Березня 2014 16:49
позорище: призначив нашого тупого луцюка на керівника одещини
екскурсовод Показати IP 2 Березня 2014 16:49
Перший з кабміну вже обкакався! Далі буде....
Анонім до екскурсовод Показати IP 2 Березня 2014 18:35
А міністр охорони здоров'я не обкакався? Він зі всіма просто розрахувався? http://ubop.net.ua/stati/mediki-mobilnyh-brigad-maidana-rasskazali-pravdu-o-tom-kak-imi-rukovodili_-video.html
да Показати IP 2 Березня 2014 17:19
присутність мародерів і криміналітету це про правий сектор точно сказано
Рома Показати IP 2 Березня 2014 17:44
Абсолютно згідний. Рахую що Москаль Генадій Генадійович є достойною кандидатурою для заміни Авакова. Тиждень виконання повноважень а рельтат пшик. Був би Москаль Г. то Гепа і Допа вже б перестукувались в Лукянівському СІЗО, а не баламутили людей. Також в нього особливий погляд на Крим від якого в партократів і казнокрадів холоне в жилах кров. Тай розібрався хто і як охороняє правопорядок в країні. Однак не забуваймо ,що комусь вигідно, щоб по країні бігали різні "узаконенні" озброєнні угрупування,які прикриваючись волею народу диктували свої особисті бажання.
Анонім до Рома Показати IP 2 Березня 2014 18:37
А ті провокації що він влаштував з спецпідрозділами то не рахується? А це між іншим і є наслідки того що зараз відбувається!
ромі Показати IP 2 Березня 2014 18:21
Москаль - провокатор, якого відсунули від корита, от він і пнеться. Нехай відмовиться від міліцейської пенсії, яка у нього не йде у ніякі порівняння з простими громадянами, тоді поговоримо. Чомусь, коли був "у руля" УМВС - не жалівся.
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 19:54
Наші депутати - дебіли, хочуть свою вину спихнути на когось одного,виправдатись перед народом. Міліція зараз повністю деморалізована - можливості Авакова не великі. Обісрався на його посаді хто завгодно б.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus