USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голову Волиньради звинуватили у шулерстві

20 Грудня 2013 12:00
Волиньрада знову повернулася до євроінтеграційних рішень. Та депутати не можуть домовитися у якій послідовності розмістити питання у порядку денному.

Нагадаємо, обласна рада двічі скликала депутатів на позачергову сесію, аби розглянути звернення до президента та уряду з приводу призупинення підписання асоціації з ЄС. Утім двічі кворуму не було. Третю спробу вирішили зробити перед черговою сесією сьогодні, 20 грудня.

Голова облради Володимир Войтович запропонував змінити порядок питань у порядку денному. Пропозиції, внесені опозиційними депутатами, «підсунули» в кінець списку. А першими голова запропонував поставити питання, винесені депутатом Олександром Башкаленком. І останній переконує проголосувати за такий порядок денний як за основу.

Натомість, ініціатори євроінтеграційних рішень не погодилися. Зокрема, Ігор Гузь назвав такі дії Володимира Войтовича шулерством.

Депутат Богдан Дівнич зауважив, що подібні дії - продумане шахрайство.

«Це така технологія: за основу порядку денного проголосують, а за зміни не проголосують», -вважає депутат.

Натомість депутат облради та голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук зауважив, що розглядати винесені питання на позачергову сесію уже не надто актуально.

«Політичні актуалії змінилися, наші впливи не такі великі на політичні процеси, зараз іде цивілізований процес примирення. Актуальність питань втрачена», - вважає голова ОДА.

До слова, у запропонованому порядку денному позачергової сесії - досі не проголосовані питання щодо висловлення недовіри голові облдержадміністрації та відставки голови облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гузькові Показати IP 20 Грудня 2013 14:11
Клоуне, скільки воду будеш каламутити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus