USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гонтарева, Яценюк і Аваков очолили антирейтинг політиків 2016 року

29 Грудня 2016 09:12
Так, найбільшу недовіру громадяни України висловлюють до Валерії Гонтаревої (баланс довіри-недовіри становить -80%), Арсенія Яценюка (-72%), Арсена Авакова (-71%), секретаря РНБО Олександра Турчинова (-61%), нардепа від Опоблоку Юрія Бойка (-60%).

Про це йдеться в дослідженні, проведеного фондом «Демократичні ініціативи» спільно з соціологічною службою Центру Разумкова, передає Zn.ua.

Далі за рівнем негативного ставлення йдуть: Олег Ляшко (-54%), Надія Савченко (- 53%), Юля Тимошенко (-50%), Вадим Рабінович (-50%), Міхеіл Саакашвілі (-48%), Дмитро Ярош (-48%), Петро Порошенко (-44%), Юрій Луценко (-43%), Андрій Парубій (-43%), Віталій Кличко (-41%), Володимир Гройсман (-37%), Андрій Садовий (-35%), Оксана Сироїд (-32%), Валерія Лутковська (-32%).

Значний вищий рівень довіри в українців до Ірини Геращенко (-22%) та Анатолія Гриценка (-20%), але й тут присутній негатив.

Більшість населення України (62%) вважає, що Україні потрібні нові політичні лідери. Водночас лише 19% бачать таких лідерів.

Дослідження проведено фондом "Демократичні ініціативи" спільно з соціологічною службою Центру Разумкова з 16 по 20 грудня 2016 року в усіх регіонах України за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Опитано 2018 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

За даними опитування Соціологічної групи "Рейтинг" у грудні 2016 року, тільки 16% громадян України задоволені діяльністю президента Петра Порошенка, 82% - незадоволені. Подібна ситуація і з оцінкою діяльності прем'єр-міністра Володимира Гройсмана: 16% респондентів заявили, що задоволені його діяльністю, незадоволені - 78%. Діяльністю голови Верховної Ради Андрія Парубія задоволені 11%, незадоволені - 82%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВАСЯ Показати IP 29 Грудня 2016 09:38
Брєд,!! Зараз уся влада поза рейтингу. Чи може Гройсман і Порошенко найвищий рейтинг після їхніх Законів і збіднілих людей? Кому потрібні ці рейтинги, в нас в країнітреба нормальні люди які не будуть очолювати корупцію, не будуть красти здавати свої декларацї з міліонними статками, а будуть підвищувати рівень життя людей, корупціонерів посадять в тюрми, те що в деклараціях в чиновників будинки земельні ділянки вілли вилучать на користь держави, а не ці хапуги жирні при владі і тільки людей контролюють навіть на субсидії -хоч би там не жив кучеряво бо все субсидія не положена, так само як заступник міністра соціальної політики сказала, що будуть перевіряти малозабезпечених сімей, бо багато так званих. То це вже сором самітакі статки задекларовують а з людей бідних деруть останні копійки. Скрізь зараз з 1 січня скорочення буде, це ганьба владі, яка так бреше людям. Телепередачі теж не зможе громадянин подивитись так як президент підписав Закон що всі канали платні. Це в міліон раз гірший за Януковича! Людей поставили на коліна перед владою. Нікого хто задекларував свої статки не посадили, а там такі статки!! Зато в людей вже навіть квартири забирали!!!!!! Совісті у цієї влади немає і Тільки вміють з телеканалів кричати і хвалити себе
хайнц Показати IP 29 Грудня 2016 09:48
А толку!? Після виборів ці рила знову будуть у ВР(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus