USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Люстрація - не каральна операція. Нова структура у Луцьку

24 Лютого 2014 16:44
Громадський люстраційний комітет презентували у Луцьку. Нова структура працюватиме заради перезавантаження системи влади.

З ініціативи «Правого сектору», спільно із Самообороною Майдану та Автомайданом оголосили про створення громадського люстраційного комітету 24 лютого у Луцьку.

Як нагадав лідер «Правого сектору» Волині Павло Данильчук, зобов’язання написати заяву про звільнення сьогодні передали очільникам багатьох виконавчих органів влади на Волині.

Зі слів Павла Данильчука, наразі люстрація – загальне слово, і потрібно перш за все виробити її механізми. У майбутньому повинен бути створений певний орган, який займатиметься люстраційними процесами, при кожному державному органі влади.



Громадський активіст Оксана Ярош озвучила ідеї, які проголошує громадський сектор Волині. З її слів, люстрація – не каральна операція та не порушення прав людини, а фільтр та процедура недопущення повернення до того, що було раніше.

До складу комітету, на думку засновників, не повинні входити представники політичних партій, а також чиновники. Комітет відкритий до співпраці – долучатися можуть громадські організації та активісти, журналісти. Представники громадського комітету вважають, що у майбутньому особа, яка претендуватиме на посаду в органах державної влади чи місцевого самоврядування повинен буде особисто підписати люстраційну заяву. У ній він підтвердить, що не обіймав штатну посаду у Партії регіонів та КПУ рівня від районного комітету і вище; не був працівником, інформатором чи позаштатним працівником КДБ, ФСБ; не був активістом у відділах політичного виховання, освіти, культурних та пропагандистських заходів ПР, КПУ, МВС, СБУ; не брав участь в організаціях та діях, які працювали на розкол країни, сепаратизм; не був у структурних підрозділах МВС та інших, не координував їхні дії проти громадян у 2013-2014 роках; не брав участь у диверсійних групах «тітушки» та у протиправній діяльності (хабарництві, корупції тощо). Основним джерелом інформації є громадянин. Заяву перевірятиме відділ кадрів, Громадський люстраційний комітет (до нього входитимуть високоморальні особи, що не претендуватимуть на місця у владі), громадськість, ЗМІ та правоохоронні органи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 67
Валентин Показати IP 24 Лютого 2014 16:46
1917 рік прийшов. Більшовизм та націоналізація. Диктатура пролетариата.
Ігор до Валентин Показати IP 24 Лютого 2014 16:55
ти хто фанат бюрократії чи її учасник??????
Антон Показати IP 24 Лютого 2014 16:49
Під "високоморальними особами" я сподіваюсь не мають на увазі того ж Данильчука, Гузя, Козюру і т.д? Мови про зміну системи багато, а реальної стратегії та дієвих системних кроків - нуль. Хочете справедливості - давайте доказову базу, незаконно нажите у судовому порядку передавайте у власність держави. А то тільки і можуть що побити, спалити, знищити.
русич до Антон Показати IP 24 Лютого 2014 17:41
правильно все национализировать ! если революция то революция а так получается половинчатая х* рня .и буржуев всех эспропреировать
Віктор до русич Показати IP 24 Лютого 2014 19:58
Ще Гузь з Ващучкою не вступив в Правий сектор?
Рита до Антон Показати IP 24 Лютого 2014 18:20
ООО, а де Майка поділася? Чи її вже не треба???
Ігор Показати IP 24 Лютого 2014 16:54
і це правильно
Анонім Показати IP 24 Лютого 2014 16:54
Високоморальні це Удар, Свобода та Батьківщина? Стільки людей поклали у Києві. А ще скільки покладуть?.. І все за крісло та за Юлю! Опам'ятайтеся! Вся влада та депутати мають бути безпартійними, інакше це повернення в минуле, тільки в кроваве минуле!
Ігор до Анонім Показати IP 24 Лютого 2014 17:03
читати вмієш? написано "До складу комітету, на думку засновників, не повинні входити представники політичних партій"
Леся Показати IP 24 Лютого 2014 16:55
Може ще одну революцію у Луцьку зробити, тілько вже проти неадекватного Данильчука!?
Анонім до Леся Показати IP 24 Лютого 2014 17:03
а воно все до того іде. Ще декілька днів, і буде результат.
москаль до Леся Показати IP 24 Лютого 2014 17:36
давайте еще, только теперь будем лююстррировать русских и не просто так, а вот так !!!!!
сергій до Леся Показати IP 24 Лютого 2014 23:19
незнаю чи неадекватний. но те що вони хочуть зробити щоб ми жили чесно і порядно, то всі повмирають з голоду або будуть працювати за сьогоднішніх 200сша. система яка будувалась десятилітями міняти потрібно роками. ну нехай знімуть всі чини а низи що будуть за зп працювати? краще думайте як гроші заробляти щоб потім економіку піднімати робочі місця створювати, умови для розвитку бізнесу і підтримання, правельне оподаткування і надходження до держави, прозорий і правильний розподіл коштів держ., і потім збільшення зарплат всім тим кого ви рахуєте виними що хтось бере... щоб вистачало на нормальне життя коли людина навіть не буде задумуватись брати чи не брати(держ служби). а то жаль багато людей яким кажуть що беруть підіть на їхне місце працювати за одне зп, тоді треба говорити...
Ігор Показати IP 24 Лютого 2014 16:57
ось в коментах ченушкі і їх рідня занила, бо прийшла їм .опа!
gfcf;bh до Ігор Показати IP 24 Лютого 2014 17:02
тебе послухати в тебе всі стонуть і ниють...а тобі в голову не приходила думка, що не всім подобається Данильчук і Ко? Чи не можна підтримувати суспільні зміни не підтримуючи головних ддійових осіб на місцях? Відповідь більш розлогу, а не твоє фірмове "не ний"
Ігор до gfcf;bh Показати IP 24 Лютого 2014 17:08
не хвилюйся, підеш на ринок торгувати
gfcf;bh до Ігор Показати IP 24 Лютого 2014 17:15
я на роботу не жаілвся. І не переходить на образи. Я задав елементарні питання, а ти пінишся
Вася Показати IP 24 Лютого 2014 17:09
Він що зовсім шизонувся? І кого він тоді до влади поставить злодіїв,брехунів і психічно хворих таких як сам?
Великим Люстраторам до Вася Показати IP 24 Лютого 2014 17:25
Ви спочатку попрацюйте, подумайте гловою не власне збагачення. Крім того - Люстратори люди вже по домівках готують зброю на Вас і Вони готові стріляти на захист свої родин. Хочете бути правильними почніть з себе і покажіть приклад, познімайте маски, а то у Вас на даний момент задуже сильно працює інстинкт стада і думка про безакрність Ваших дій. Підіть попрацюйте в ті правоохоронні органи і побачите як там збагачуються, беруть хабарі дуже добре живуть 99,9 % працівників працюючи по 14-24 години на добу. Попрацюйте і у Вас по трішки інстинки радіо баба-бабі сказала почне відходити і побачите які там всі багаті. Думайте головою і не грибіть усіх під одну мітлу. Крім того, коли перестануть отримувати допомогу Ваші жінки на дітей, батьки пенсій, Ви зарплат та допомог побачите до чого призведе Ваша масова люстраці. Не заперечую потрібно міняти людей але з головою, пропонуєте когось зняти - пропонуйте відразу когось на його місце і послухайте потім всі сторони про Вашого кандата. Ви вже на люстрували у обласній раді - чому нові Ваші обранці не відмовлдяться від зарплат у 16-20 тис. грн. та не приймуть рішення про отримання заробітних плат державних службовців від 1600 грн. чому ???? Проаналізуйте зарплати простих працівників...... Подумайте головою. Не будьте статом-майте власну думку. Хочу побачити скільки Ви збубуєте шкіл, садочків. Хочу дуже сподіватись, що все зміниться.
Любов до Великим Люстраторам Показати IP 24 Лютого 2014 19:08
Я підтримую все що сказав Вкликим Люстраторам до Васі. Але мені здається, що сам ЛДанильчук цього не читає і не реагує на людські нормальні моралі, він в кожному бачить ворога, мабуть сам щось не так робив. Кожний судить по собі. Я пенсіонерка, мені б дуже хотілося поспвлкуватися з Данильчуком. Але ніде не має його контактів. Я проти всього зла, яке сіє Данильчук. Низька мораль.
Анонім до Великим Люстраторам Показати IP 25 Лютого 2014 11:08
молодець!
Ульяна Показати IP 24 Лютого 2014 17:10
Яким чином можна приєднатися до комітету? Підкажіть будь -ласка тел. 099 052 43 71. Мене дуже цікавить, знаю багато хабарників.
ебург до Ульяна Показати IP 24 Лютого 2014 17:29
ты просто кладезь добродетели ! настоящий павлик морозов с сиськами
до до Ульяна Показати IP 24 Лютого 2014 18:58
Да скиньте телефон. Хочу здати депутата, фамілія Данильчук, який був депутатом міськради, та очолював і очолює Постійну комісію Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму тоді коли при владі була Партія регіонів.
русский Показати IP 24 Лютого 2014 17:26
а еще проверять если есть русская кровь .если есть гнать в три шеи в Россию или просто под корень!
да ну? до русский Показати IP 24 Лютого 2014 17:52
уже троли-провокаторы и сюда добрались? тут русскоязычных украинцев тоже не мало, и никаких проблем, потому что уные делят не на москаль-хохол, а на г*вно ты продажное или нет, не зависимо от языка и, честно говоря, прожив тут больше 40 лет - многим россиянам (не русским, а россиянам) есть чему поучиться у украинцев!!
право Показати IP 24 Лютого 2014 17:26
Права та обов"язки громадян визначаються лише законами. Створення такого комітету, до прийняття відповідного законодавчого акту - є обмеженням прав, свобод громадян та суперечать законодавству, як України, яка ратифікуквала відповідні міжнародні Пакти, Загальну декларацію з прав людини, так і Європейського Союзу. Тому спробуйте віднайти пояснення для Європи, створюючи такі комітети, ради тощо )))))))) Ну, що йдемо у Європу???
русский Показати IP 24 Лютого 2014 17:33
глядел как ваш губернатор которого вы линчевали не поддавался эти убийцам настоящий мужик смею надеяться что та есть еще такие смелые и здравомыслящие !
дададда до русский Показати IP 24 Лютого 2014 17:53
провокаций нам не надо!
Ирина Показати IP 24 Лютого 2014 17:35
http://slovovolyni.com/ukr/volyn/17866/ Люди с оружием - открыто - на улицах города! Где милиция? Или у нас Закон для этих "новых" не Закон УЖЕ?
Ирине до Ирина Показати IP 24 Лютого 2014 17:54
напишите заявление в милицию, обязаны отреагировать
Любов до Ирини до Ирине Показати IP 24 Лютого 2014 19:15
Дівчатка, ви що не знаєте, самооборона не прризнає міліцію, дожилися, що людей ,кваліфікованих юристів замінили діти малолітки, а половина бандюків в масках. Дуже гарно. Данильчук, ти зовсім здурів. Бо ми жінки яким по 50 років з відповідними освітами, зберемося і тебе на площі розкладемо. Втихомирся. Дай працювати кваліфікованим юристам, подивися, що робиться в місті. Хто зараз несе відповідальність за злочинність в місті.
.......ой...... до Ирина Показати IP 24 Лютого 2014 19:18
класний сайт. Нехай на сайті напишуть про совецку сімейку. яка живе в с.Торговиця Млинівського району Рівненської області. Вона жила в совецкий союз, та в 1985р. склепала психічнохвору совецку морду, яку назвали Пашою. Геть совецких .
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2014 17:45
Влада, в т.ч. кадрова, повинна належати тим, кого оберуть виборці, а не люстраторам, які також причетні разом з Януковичем до кривавих подій в Україні, які ще не закінчилися.
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2014 17:56
Лучани, обирати владу будемо на основі Декларації про доходи, побачимо яких бідних скинули і які ше бідніші хочуть у владу прийти!!!! І хай тільки попробують приховати щось або забути, те забуте може стати народним!!!
Анонім Показати IP 24 Лютого 2014 18:18
А чому заступник голови облради Гузь не хоче почати люстрацію з себе, Бондаря, Вітра - вони що не були при владі??????
Луцьк до Анонім Показати IP 24 Лютого 2014 18:28
А їм не страшно, вони в памперсах!
уй Показати IP 24 Лютого 2014 18:58
мда.. купка полішуків здуріла.
віктор до уй Показати IP 24 Лютого 2014 19:33
БИЙ ЖИДОВ СПАСАЙ ДЕРЖАВУ----ЖИДОВ ПЕРЕБИЛИ ДЕРЖАВУ НЕСПАСЛИ
Марія Василівна Показати IP 24 Лютого 2014 19:44
А батько Оксани Ярош при комуняках працював в обкомі!!! Куди дивиться люстрація?
алеся Показати IP 24 Лютого 2014 19:50
Данильчук,ти неврівноважений безпридєльщик! ото роеволюція прийшли до влади Гузь,Данильчук і КО. такі потрібні Луцьку???? люди,схаменіться!!!!!!!!!!!!! в що перетворили місто? а злочини вже нема кому розкривати. Данильчук,може ти будеш розкривати злочини в Луцьку!??? Позор!!!!!!!!!!!!!!
українка до алеся Показати IP 26 Лютого 2014 09:34
молодець!!гнати того дебіла з Луцька, а то невідомо до чого ще він дійде? він хворий на шизофренію "манія величія" люди які з ним стікалися в житті це підтвердять! це правда!
а чого Показати IP 24 Лютого 2014 19:55
той люстратор не розкаже чому в війску не служів.-бо не брали по такіх причинах--клешеногість. псіхічни хвороби.судимість.обсциканіе у ліжко чи інше
алеся до а чого Показати IP 24 Лютого 2014 20:09
саме так! полковника силою на коліна поставив! а сам? він і його невгамовні з битами в масках навіть в армії не служили! жах!!!!!!!!!!! стидно за Луцьк!
лучанка Показати IP 24 Лютого 2014 20:12
За привселюдне знущання над людьми, особиста вина яких у злочинах проти народу не доведена, йому не місце в органах влади цивілізованої країни. І його компанії теж. Бог все бачить.
БЕРКУТ Показати IP 24 Лютого 2014 21:13
Ярош умна баба, але треба зараз розстрилювати а не байки балакати....
юля Показати IP 24 Лютого 2014 21:15
Вогонь по всіх фронтах - треба більше крові а не балачок ....
вітя Показати IP 24 Лютого 2014 21:22
Негайно ввід військ Россії, чого спить Путин, Україна деморалізована, креативні засранці на барикади - армії немаї, СБУ - міняї автомобілі, МВС - розтрощена- вперед діджеї і підараси ...
все что нажито... Показати IP 24 Лютого 2014 21:28
Негйно ввід військ ООН...
А що Показати IP 24 Лютого 2014 21:53
там робить мадам Кревська, бувша вчителька (було пофіг на роботу і будь-яку ідейність), яку витягнув її однокласник Бондар і під яку створили посаду в міськуо? Така невтомна громадська діячка і патріотка стала, і дочку до того привчає. От що розповідає Волиньпост "Студентка СНУ імені Лесі Українки ввійшла до складу Молодіжної ради при Кабінеті Міністрів України. Склад Молодіжної ради при Кабінеті Міністрів України затвердили на засіданні уряду 24 жовтня 2012 року.Молодіжна рада є дорадчим органом Уряду, який очолює міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник."
Підтримую до А що Показати IP 25 Лютого 2014 07:56
Да, мадам люстрацію не пройшла. Нехай згадає що виробляла в 21, 23 школах та міськуо. Навряд нова влада себе згіньбить таким "колегою"
спостережливий Показати IP 24 Лютого 2014 22:04
Таке враження що попередні 3 коменти написав один психічнохворий... з різними ніками і в один час майже.
спостережливий Показати IP 24 Лютого 2014 22:14
Поки дописував вже і інші підписались. Вибачте, уточню: БЕРКУТ Сьогодні 21:13, юля Сьогодні 21:15, вітя Сьогодні 21:22
об'єктивно Показати IP 24 Лютого 2014 22:30
царьком себе представляє
Корінний лучанин Показати IP 24 Лютого 2014 22:46
"Громадський люстраційний комітет (до нього входитимуть високоморальні особи, що не претендуватимуть на місця у владі), громадськість, ЗМІ та правоохоронні органи." ЦЕ ЯКИМ ЧИНОМ БУДЕТЕ ВИЗНАЧАТИ ВИСОКОМОРАЛЬНІСТЬ ОСІБ!? Що це за суд присяжних! Оцінка високоморальності відбудеться на суді БОЖОМУ, без ПРАВОГО СЕКТОРУ та його молоденького отамана Данильчука П. ПС- ви молоді хлопці, але у вас в голові вітер свище, ви поступаєте як матрос ЖЕЛЕЗНЯК по принципу революційної доцільності! При люстрації я згідний з вами в тому, що керівні посади не повинні займати БУВШІ члени КПУ, ПР і ті хто заплямував себе у корупційних схемах та у відмиванні грошей! АЛЕ ТУТ ДОКАЗИ ПОТРІБНІ КОНКРЕТНІ а не ваші догадки. Попробуйте зняти з посади мера Романюка М.Я. - він теж із бувших . НЕ ПРОВОДЬТЕ ЛЮСТРАЦІЇ на свій розсуд, не ламайте через коліно, бо вам і вашим родинам теж їсти ХОЧЕТЬСЯ. ПС- ви як ота ПАЦАНВА, щось чули краєм вуха, щось знаєте , вам ще вчитись та вчитись ТА НАБИРАТИСЬ ЖИТТЄВОГО ДОСВІДУ. ПРОСТО НАГАДАЮ ПС, що Україна зараз у важкому економічному становищі , грошей не вистачає (НЕМА) на пенсії, зарплати А ВИ БУЧУ піднімаєте! ЗАРАЗ СПОКІЙ ТА РОЗСУДЛИВІСТЬ ПОТРІБНІ на всіх рівнях!
І Я Показати IP 24 Лютого 2014 23:17
махновщина якась. не Волинь, а Гуляйполе. може взагалі треба всі закони відмінити, всі правоохоронні структури розпустити, всім видати по чорній шапці та дубінці - виживай як можеш. здається, хлопчики в "войнушки" загрались.
товаришам Показати IP 25 Лютого 2014 09:03
Товариші міліціонери! Можливо, нам варто обєднатися, щоб дати відсіч нахабному виродку данильчуку, і показати йому його місце? Ця тварюка зарвалася до того, що ставить наших друзів на коліна, погрожує н7ашим сімям, починає палити наші домівки. Я прослужив в МВС чесно 15 років і присягу не порушував, не збудував собі маєтку, не маю дачі, живу на зарплатню і купив всього -навсього ВАЗ 1987 року випуску. Мої діти не вчаться за кордоном. За що я маю ставати на коліна перед цим поганцем - за те, що охороняв Луцьк впродовж 15 років і ловив бандоту, поки він розважався в нічних клубах з такими самими, як сам повіями? Друзі, обєднуємось і не дамо себе скривдити різним покидькам. Чекаю відгуків.
Петро до товаришам Показати IP 25 Лютого 2014 11:11
Погоджуюсь! хоч сам не міліціянт, але треба гнати Данильчука і Ко ! намалювалися "під шумок" перемоги людей на майдані! нічого путнього не робилив житті і хочуть посади розподіляти - пастухами бути. гнати їх!
Андрій до Петра до т до Петро Показати IP 25 Лютого 2014 18:24
Також погоджуюсь з товаришем та Петром. Я теж не міліціянт а простий громадянин України та житель Луцька, За те що ця гоп компанія взяла право собі погрожувати людям та їхнім родинам та здійснювати люстрацію (та ще мотивуючи це волею всіх людей майдану) без відповідного закону, без слідства та суду - це вже ВСІ МЕЖІ переходить... Ведуть себе із людьми (хоч і нинішніми керівниками органів влади) як ті ж самі тітушки погрожуючи зброєю (без права на її носіння) ... Вони дограються ці Павлусі Данильчуки та Ко, що встануть і жителі Луцька проти цієї гоп-компанії і намилить їм також шию ... Гнати ЇХ...
алеся до Андрій до Петра до т Показати IP 25 Лютого 2014 22:08
Данильчук і Пр-гоп компанія. да.да.да... згідна
123 Показати IP 25 Лютого 2014 09:28
Вітер дуже цица людина перший хабарник
gggg Показати IP 25 Лютого 2014 09:40
Всі дії на емоціях без розуму призводять до бардаку...... Не можна всіх ставити під одну лінійку, робота повина буди комплексною, а то згадується 30 роки сусід не дав молотка, значить він ворог народу "кумедія". Товаришу, якби наші профспілки не думали про себе та про свою сімї, тоб Данильчуків не було, з 20 знайомих запрошених у патрулі погодився один, отакі факти. НЕобхідно самим обєднуватись, але з ким і де.
Месник Показати IP 25 Лютого 2014 14:11
Пропоную зібратися на майдані і написати керівництву ПС, недовіру Данильчуку!!! Ми цивілізоване суспільство а не екстремісти!
01 Показати IP 25 Лютого 2014 14:54
Люстрація - очищення уряду, поліції, судів та інших найважливіших суспільних інститутів від людей, причетних до порушень прав людини. Як правило, після революції переможна нова влада проводить люстрацію, щоб відхреститися від старої влади, яка сприймається людьми як злочинна і несправедлива. В умовах, що сьогодні склалися у нашій державі, процес люстрації єдиний можливий для встановлення нового, якісно кращого порядку. Цей процес повинен бути проведений на усіх рівнях – від державного до обласного. «Зачистка» не могла оминути Волинську область. Слідом за численними відставками посипались розкриті схеми багаторічних махінацій місцевих можновладців. 21 лютого 2014 року рішенням Луцької районної ради було звільнено відповідно особистої заяви її Голову – регіонала Волошенюка Ігоря Васильовича. Крім того, було розкрито систему злочинних поборів та «кришувань», що довгий час ініціював екс-очільник району. Серед вчинених регіоналом протиправних діянь: бездіяльність перед рейдерським захопленням місцевих сільськогосподарських товариств (СГТзОВ «Україна»); потурання корупційним схемам для досягнення особистої вигоди при виконанні службових обов’язків; незаконне особисте збагачення через участь призначеної ним номінальної людини Кухарука В.О.в управлінні рейдерського товариства «Україна-Баїв». Значущою є також участь в подібних схемах і роль екс-Голови Волинської облдержадміністрації Башкаленка Олександра Костянтиновича (Партія Регіонів). Покриваючи свавілля, що коїлось на теренах його області, регіонал мав і свою вигоду. Так, сприяння в протиправній політиці Волошенюка І.В. принесло Башкаленку О.К. «подяку» у розмірі 200 тисяч доларів, але можні з легкістю припустити, що таких вдячних колег він мав не мало. Завдяки своїй прибутковій посаді, Башкаленко О.К. мав коло впливу у різних галузях влади. Після численних повідомлень у пресі та протестів населення з приводу рейдерського захоплення СГТзОВ «Україна» (останньої, але не єдиної гучної справи, що підтверджувала злочинну діяльність місцевих очільників), було також встановлено причетність до корупційних схем прокурора Волинської області Параки Андрія Андрійовича та начальника УМВС України у Волинській області генерал-майора міліції Олександра Терещука. Виконуючи вказівки Башкаленка О.К. та Волошенюка І.В., вони покривали злочини на території Волинської області, не виконували покладені на них законом обов’язки щодо своєчасного встановлення істинних обставин справ та сприяння найшвидшому їх розслідуванню. Таким чином, представники силових структур області були учасниками корупційних схем можновладців та мали в них установлену частку. Сьогоднішній підхід до встановлення влади обіцяє нові чесні правила, відсутність старого злочинного режиму та якісні зміни у ведення державних справ. Та, враховуючи всі обіцянки, чому безкарність винних у злочинах державних службовців залишається незмінною, як і у попередній моделі?
мирослава вергун Показати IP 25 Лютого 2014 19:53
шо там сказали про люстрацію? Люстрації підлягають всі, в тому числі новоспечений ударівець Олег Савчук, який хоче бути головою рожищенської РДА. Пішов він в ж...пу!
55555 до мирослава вергун Показати IP 25 Лютого 2014 22:24
він вже був один раз головою Рожищ банкрот - 100000000000 Хватить, запитайте в студентів в політехнічному скільки коштує екзамен!!!
джон Показати IP 25 Лютого 2014 21:50
на фото бачу члена провладноі партіі,ось вам і люстрація!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus