USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Гройсман очолив раду з безпеки дорожнього руху

28 Лютого 2018 14:14
Кабінет міністрів утворив Координаційну раду з безпеки дорожнього руху.

Таке рішення ухвалено на засіданні уряду у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ця рада є дуже важливою з точки зору напрацювання важливих рішень, щоб ми швидко почали їх реалізовувати, від норм проектування і завершуючи системними заходами, щоб створити нормальну систему", - сказав Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Як зазначив глава уряду, він особисто очолить цю раду. Заступниками голови будуть народний депутат Ігор Діденко та міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Рада напрацьовуватиме стратегію забезпечення безпеки дорожнього руху.

Окірм того, Кабмін планує розробити механізм преміювання правоохоронців за виявлення розкрадання державних коштів при будівництві доріг. Про це сьогодні сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду, передає УНН.

“Наголошую, що всіх тих правоохоронців, хто буде знаходити тих, хто краде на дорогах, особисто уряд, я, як Прем’єр-міністр, будемо преміювати серйозними матеріальними заохоченнями — десятками тисяч, а може і сотнями тисяч. Будь ласка, займайтеся, правоохоронці”, — зазначив глава уряду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus