USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Губернатор Волині згадав про лозунги комуністів

29 Квітня 2013 11:15
Роботи щодо ремонту доріг та благоустрою територій не припинятимуть до і після Великодніх свят навіть попри вихідні.

Про це розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час оперативної наради 29 квітня.

За словами очільника облдержадміністрації, хоч на початку травня – лише 2 офіційних робочих дні, та держслужбовці будуть працювати. «Що стосується наших служб прямого підпорядкування, подвійного, потрійного, ми будемо працювати. Всі зв’язані телефонами, всі на зв’язку знаходяться. Всі служби без винятку», - зазначив губернатор.

«Вихідні дні попереду, але попереду і роботи. Роботи по ремонту доріг, по благоустрою не припиняються до Пасхальних свят і після. Тим більше, написано ж народом: «Мир! Май! Труд!», а комуністи українські дописали: «Но за это надо бороться!». Я собі думаю: «май» прийде по календарю, … що ж тут боротися? «Мир» – слава Богу він є у нас, мирно живемо. А «труд»… Робота, вона любить…», - висловився Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тутешній Показати IP 29 Квітня 2013 14:22
Жирні , брехливі , підстаркуваті олігархи совкової закваски на чолі країни ось уже понад 20 років. Війна триває , Україна досі в неволі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus