USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Губернаторам залишать по три заступники, – Льовочкін

5 Квітня 2011 18:29
Глава адміністрації президента Сергій Льовочкін прогнозує, що другий етап адміністративної реформи пройде в квітні-вересні.

Про це він сказав на брифінгу, повідомляє «Expres.ua».

За словами Льовочкіна, найближчим часом будуть походити скорочення структур обласних державних адміністрацій для оптимізації їх роботи.

«Таке скорочення відбудеться, як це прийнято зараз називати, в рамках другого етапу адміністративної реформи, і вона запланована президентом на 2 і 3 квартал 2011 року», - сказав Льовочкін.

Глава адміністрації зазначив, зокрема, в рамках адмінреформи буде обмежено кількість заступників голів обласних державних адміністрацій, і кожен глава зможе мати не більше 1 першого заступника і 2 заступників. Він підкреслив, що це дозволить значно зекономити бюджетні кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Будуємо Волинь Нову??? Показати IP 6 Квітня 2011 16:48
Може звільнять у Волинській ОДА заступника-невігласа,що не знає чинного законодавства України,а лише порушує його та матюкається до людей,як голова совїтського колгоспу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus