USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У прокуратурі Волині – скорочення

26 Червня 2014 13:17
Віднині в прокурора області буде не п’ять, а три заступники.

Про це повідомив прокурор області Анатолій Коцура в коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини сьогодні, 26 червня.

Зауважимо, вчора, 25 червня, стало відомо, що Генеральний прокурор України Віталій Ярема заявив про скорочення працівників апарату Генеральної прокуратури України. Півтори тисячі прокурорів позбулися посад.

Не оминуло скорочення й Волині. Як розповів Анатолій Коцура, згідно з наказом Генпрокурора, у нього відтепер є в штаті лише три заступники. Дві посади – скоротили. Поки що це вся «оптимізація» волинської прокуратури, про яку відомо в області.

Нині у прокурора області на посадах заступників прокурора працюють Олег Корецький, Олександр Сліпчук та Геннадій Парфелюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
так Показати IP 26 Червня 2014 14:08
їх скорочують,а їх все більше та більше.добре скорочення.
Ну ну Показати IP 26 Червня 2014 14:16
А що змінилося в прокуратурі ? Скорочення - смішно. Які завдання державні вирішили, де результат отримання зарплати у 600 гривень за робочий день ?
Ну ну ... до Ну ну Показати IP 27 Червня 2014 08:46
Ти що в сосну вдарився зарплата за день 600 грн. Прий попрацюй і в кінці місяця побачиш свою зарплату. Візьми і подивись суми відшкодованих коштів до бюджету за документами реагування, виконання судових рішень в рамках розслідування кримінальних проваджень. Пі....ти не мішки носити.
Анонім Показати IP 26 Червня 2014 16:30
ото перезавантажили владу - знову обдурили народ
Анонім Показати IP 26 Червня 2014 16:40
вас там не завадило б всіх порозганяти, а не платити зарплату по 10 тисяч і відпусних по 30 з гапликом і ще хабаряків мільйони.Що ви робите? Кому допомагаєте,хто вам бабло гонить.Корупція вас ніколи не покине
Дем"ян Показати IP 26 Червня 2014 19:09
Корецький назбирав грошей на митниці в Любомлі тому-то і тримається посади.
хех до Дем"ян Показати IP 26 Червня 2014 23:20
Гнати корецького
Olha Показати IP 26 Червня 2014 19:47
Корупціонера Сліпчука поперли з Нововолинська .Але хунті корупціонери потрібні.
777 Показати IP 26 Червня 2014 21:18
А де Парака і Безрукий?
777 Показати IP 29 Червня 2014 21:29
КОЛИ ВЖЕ ЯРЕМА ПОЧНЕ НАВОДИТИ ПОРЯДОК?
Коли Показати IP 2 Липня 2014 23:47
Коли кадрові зміни реальні почнуться?
Олег Показати IP 25 Лютого 2018 18:24
Ви знаєте, яка зарплата у прокурора області? Я - не знаю, але думаю - непристойно велика. Тепер, за 4 роки мають виплатити за вимушений прогул. Плюс - інфляційні та ще багато - плюс, плюс, плюс. Це гроші з наших з Вами кишень, оплата за захцянки/забаганки генерального прокурора. А гроші могли бути витрачені на щось більш раціональне, потрібне та нагальне. . Прокурор області, призначений відразу після Майдану - повернувся. Другий генеральний прокурор - міліціонер Ярема "спалив" свою репутацію, влаштувавши погром прокурорам, призначеним першим післямайданним генеральним. Кожен з подальших генпрокурорів "міняв" прокурорів областей за своїми смаками. Кажуть - не тільки "смаками", але й за іншими стимулами. Єдиного, чого не було - так це критерію професіоналізму та високих моральних цінностей. Підставами для звільнення були, переважно - заяви за власним бажанням. Подейкують - умовою призначення на посаду кожного прокурора області було (і - є?) написання заяви про звільнення "за власним бажанням", наперед, без дати. Перший післямайданний прокурор Волинської області А.Коцура, звісно, не писав тих ганебних заяв, наперед. Посіпаки Яреми вишукували - як би звільнити А.Коцуру. Нічого не придумали, окрім - задіяти СБУ. Цей випадок показує всю гнилоту й безпринципність, за висловом Байдена - "сучих синів" з Різницької. До речі - навряд чи хто, навіть з правоохоронців, пам'ятає по своїх областях всіх прокурорів області за 4-5 років. . Перша, єдина дієва реформа прокуратури - її децентралізація та включення обвинувачів у мінюст та ліквідація адміністративних посад. Тоді їх "вартість" впаде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus