USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як у Волиньраді «хуліганили» депутати. ФОТО

3 Вересня 2013 17:00
Під час голосування за посаду ректора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, опозиціонери заявили про порушення. Ігор Гузь стверджує, що картка його колеги Богдана Дівнича голосувала, проте ані його, ані картки у пульті – не було.

«Я не можу контролювати кожного депутата», − прокоментував голова облради Володимир Войтович.

Це викликало обурення у представників опозиційних фракцій. Зокрема свободівці та білосердечні вигукуючи «Ганьба!» побігли до президії, де дискутували із головою облради Володимиром Войтовичем та головою облдержадміністрації Борисом Клімчуком. А депутат із фракції «Свобода» Святослав Боруцький взагалі висмикнув із терміналу біля голови облради його картку для голосування.

Володимир Войтович кваліфікував це порушення, як хуліганські дії. «Не можна затикати рота депутатам чи вказувати їм, ви не справилися з обов’язками голови сьогодні», - прокоментував Борис Загрева.

Після цього голова Волиньради оголосив 20-хвилинну перерву сесії. Під час перерви Борис Клімчук підійшов до преси та зазначив: «Коли джентельмен не може виграти згідно з правилами, він негайно змінює ці правила».

Зазначимо, що після перерви депутати так і не зібралися.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Факт Показати IP 3 Вересня 2013 18:00
Це Клімчук про себе. Вже голова ОДА не може зібрати своєї більшості щоб провести нормально питання. ПОЗОР.
андрiй76 Показати IP 3 Вересня 2013 18:06
Що у Верховній Раді,що в областній,а результат один той самий-ПОЗОР НА ВЕСЬ СВІТ...
ти з до андрiй76 Показати IP 4 Вересня 2013 11:11
76 року а вже брєжнєвєц?сумуєш за стойлом..всі в ногу ,лєнін впереді..світ потішається з вас папуасів,які самі елементарні речі ігнорують,все на совку держиться,стабільнуті...або з косою або з серпом.потрохи червону європу зробите зколхоза "шлях до комунізму"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus