USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович про «війну» на кордоні - Путіну: Що це взагалі таке? ВІДЕО

30 Серпня 2013 08:31
Президент України Віктор Янукович заявляє, що Україна буде розвивати відносини з Європейським Союзом та Митним союзом, виходячи з власних національних інтересів, - інформує ICTV.

«На моє глибоке переконання, нам потрібно знайти прагматичні рішення... Наші національні інтереси завжди будуть покладені в основу відносин України як із Європейським Союзом, так і з Митним Союзом», - сказав глава держави в інтерв'ю українським телеканалам.

Також Президент Янукович прокоментував ситуацію на кордоні з Росією.

«Після того, як я отримав інформацію про те, що відбувається у нас на кордоні з Росією, я відразу ж зателефонував президенту Путіну і поставив Володимиру Володимировичу питання: «Взагалі, що це таке?».

Зі слів Януковича, Володимир Путін був «збентежений».

«Я теж абсолютно збентежений цими діями і вважаю, що це неправильно, і я вже запросив для пояснень керівників, фахівців», - переповів слова Путіна президент України.

«У мене не було причин піддавати слова президента (Путіна - ред.) сумнівам, ми домовилися, що зідзвонимося трохи пізніше. І в нас відбулася трохи пізніше докладна розмова, і він підтвердив, що, звичайно ж, цього робити не треба було. Але це вже їхнє внутрішнє питання, чому це сталося і хто допустив», - зазначив Янукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
lawer Показати IP 30 Серпня 2013 11:18
Путін і Медведєв думають однаково, говорять по іншому. Янукович і Азаров думають по різному, а говорять однаково.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus