USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Янукович розкритикував сам себе

7 Квітня 2011 12:10
Віктор Янукович не задоволений результатами діяльності влади за перший рік його президентства.
Про це він сказав, виступаючи 7 квітня у парламенті зі щорічним посланням до депутатів, пише «Українська правда».
«Даючи загальну оцінку роботі влади за минулий період, чи можу я бути задоволений першими підсумками? Випереджаючи критиків та опонентів одразу і відкрито скажу – ні. Із задумів та планів на 2010 рік ми спромоглися реалізувати щонайбільше третину», – сказав Янукович.
Причини низької ефективності влади він пояснив тим, що «влада і суспільство не були готові до запропонованих змін».
«Бюрократизована державна машина, що виживала за будь-якої влади, за інерцією намагається зберегти свої звичні механізми управління, свої адміністративні можливості та корупційні схеми тіньового заробітку», – сказав Янукович.
«Національний бізнес, як великий, так і малий, поки що займає вичікувальну позицію – або критика, або спостерігача. Навіть так звані підприємницькі майдани були, скоріше, критичною реакцією на дії уряду, аніж конструктивною пропозицією конкретних і обґрунтованих проектів для влади», – додав він.
За його словами, «мільйони людей за 20 років незалежності втомилися від очікувань якісних змін, суспільство призвичаїлося виживати, спираючись лише на власні сили і можливості».
«Я розумію побоювання людей, що будь-які радикальні зміни можуть погіршити і без того складне їхнє життя. Але висновок категоричний: потрібно зламати практику зволікань та інерції, подолати розгубленість політиків та бюрократичний саботаж», – заявив Янукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus