USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Янукович ще не знає, чи підпише «мовний» закон

4 Липня 2012 13:44
Президент Віктор Янукович ухвалить рішення щодо закону про державну мовну політику після його вивчення.
Про це він зазначив на зустрічі з керівництвом парламенту та фракцій Верховної Ради, - повідомляє Українська правда з посиланням на прес-службу глави держави.
«Я ніяких висновків зараз не хочу робити попередніх щодо процедури прийняття вчора закону по засади державної мовної політики», - зазначив Янукович.
За словами Президента, він, безумовно, буде вивчати цю ситуацію та проводити експертизу закону.
«Все, що належить до повноважень президента в цих питаннях, - я їх буду використовувати повністю. Тільки після того, як я вивчу всі ці питання, я буду мати можливість висловлювати свою точку зору і, відповідно, приймати певні рішення», - запевнив Янукович.
Він також зазначив: «Я ніколи не втручався і не втручаюсь в роботу Верховної Ради. Але я зацікавлений в цілому в стабільності ситуації у країні».
Як відомо, 3 липня більшість ухвалила законопроект про державну мовну політику, який ініціювали соратники чинного Президента Вадим Колесніченко та Сергій Ківалов.
Громадськість та опозиція протестують проти нього.
Через їхню акцію в середу Янукович відклав свою прес-конференцію і провів зустріч із керівниками парламенту й фракцій, на якій не було представників опозиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus