USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович звернувся до народних депутатів з посланням

7 Квітня 2011 11:06
Президент Віктор Янукович вранці 7 квітня прибув до сесійної зали Верховної ради щоб виступити у парламенті із щорічним посланням.
Послухати президента до сесійної зали парламенту прийшли прем'єр-міністр Микола Азаров, члени уряду та інші високопосадовці, - повідомляє ТСН.
«Настав час проявити характер, довести і собі і світу, що Україна - це країна-лідер», - розпочав президент свій виступ.
За словами Януковича, Україна сильна та амбітна держава. Він заявив, що Україна має продовжувати шлях реформ, оскільки у багатьох сферах є незадіяний потенціал.
Як відомо, проект виступу президента почав готуватися майже п'ять місяців, а на столі глави держави з'явився ще у лютому. В доповіді піде мова про внутрішнє і зовнішнє становище України, основний акцент буде зроблено на оцінці ситуації в країні за останні 20 років, причому у всіх сферах - від економічної до гуманітарної.
Цікаво, що після звернення Янукович не відповідатиме на запитання депутатів.
Зазначимо, що минулого року Янукович так і не виступив у Раді, натомість він звернувся до народу в Національному палаці «Україна».
Тому цей виступ буде першим. При цьому у законодавчо обумовлені терміни він не вклався - раніше спікер ВР Володимир Литвин нагадав, згідно з регламентом Ради, за звичайних обставин щорічне послання проголошується до 31 березня цього року. Втім, попередник Януковича Віктор Ющенко за всю каденцію лише раз особисто зачитав своє послання до парламенту в 2006 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus