USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зеленський звернувся до українців через збитий в Ірані літак

11 Січня 2020 20:47
Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців щодо катастрофи літака МАУ у Тегерані.

Відеозвернення глави держави, розміщене на офіційних каналах президента у соцмережах, пише Українська Правда.

«У ці тяжкі дні я хочу сказати таке. Я поверну всіх загиблих близьким і рідним. Вони зможуть з ними попрощатися по-людськи. Ми гідно вшануємо їхню пам’ять. Всі винні будуть покарані», – заявив Зеленський.

Він також сказав, що уряд надасть фінансову допомогу родинам загиблих. Також нагадав, що Офіс генерального прокурора порушив справу за фактом вбивства громадян України.

Нагадаємо, літак Міжнародних авіаліній України (МАУ) зазнав катастрофи в районі Тегерана 8 січня, на його борту знаходилися 176 осіб, включно з членами екіпажу – громадянами України. Всі вони загинули.

Зранку 11 січня керівництво Ірану визнало, що український літак МАУ, який летів із Тегерана до Києва, був випадково збитий ракетою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus