USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Яценюк об’єднався з Тимошенко

7 Квітня 2012 14:56
Партія «Фронт змін» прийняла рішення про об'єднання з «Батьківщиною» перед наступними парламентськими виборами.
Про це написав на своїй сторінці в Facebook член політради партії Андрій Пишний, - повідомляє ТСН.
«Політрада партії завершилась. Йдемо на парламентську кампанію 2012 року єдиним Партійним списком об'єднаної опозиції на базі «Батьківщини» та єдиним списком кандидатів по мажоритарних округах», - написав він.
Пишний додав, що рішення прийняте одностайно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Наташа Показати IP 7 Квітня 2012 15:49
Добре.
Міля Показати IP 7 Квітня 2012 16:10
Яйценюк відчуває слабкість, тому й злився. А як випустять Юлю, що він буде робити? Дивно, що могло іх об'єднати? Хіба що те, що обоє єврейського коріння.
Лучанин до Міля Показати IP 9 Квітня 2012 02:02
"Дивно, що могло іх об'єднати?" - А коли газові контракти з "супернизькою" ціною підписували пальцем роблений щось на сполох не бив. А ніхто не задумався чому?
Базар Показати IP 7 Квітня 2012 17:51
А хто на Волині буде главний серед двох колишніх " запеклих" друзів Грицюк чи Гузік? Як вони розділять шапку мономаха?
Сван до Базар Показати IP 9 Квітня 2012 09:14
Грицюк вже злив свого однопартійця Кіндера з Ковеля та віддав ковельський округ Гузю, а сам піде по Луцьку знову потіснивши свого однопартійця Пустовіта. А перед тим Грицюк вигідно уступив Ківерцівський округ Єремеєву. І коли вже той колгоспник нажреця та заспокоїться???
111 Показати IP 7 Квітня 2012 22:31
Зїдять Яценюка. Але сам винен. Ніхто його туди не тягнув. От якби на базі ФЗ додали нормальних бютівців то голоси добавились би. А так... третя альтернативна сила пропала
Повар політичного буфету Показати IP 8 Квітня 2012 06:27
Кролик у компанії з караваем - непогано... Ще голубця бракує... Потрощить ще парочку ігрових автоматів та прибіжить...
Пропозиционер Показати IP 8 Квітня 2012 08:36
Ляшка до гурту треба. Яценюк трішечки на бабу схожий - істаричний, Залізна Юля - "справжній мужик" за хваткою. А Ляшко сервери "законтачить" або потрощить, якщо не той результат буде... Вже на ігрових автоматах тренується!
2+2 Показати IP 8 Квітня 2012 11:42
Не зрозуміло тільки для чого, йдучи самостійно Фронт змін протраплює легко до ВР партійним списком, як і БЮТ. Тепер ті які не хочуть голосувати за українську принцесу, і огли б обрати Яценюка. проголосують за Свободу. Як результат менше депутатів. Щодо мажоритарних округів то тут звичайно можна говорити про плюси і мінуси, звичайно це дає більші шанси Яценюку провести своїх депутів (правда якщо вдасться на місцевих рівнях домовитись, щодо висування). Можна спрогнозувати що при значному адмінресурсі Регіони візьмуть більшість по мажоритарці, щодо партійних списків - чим менше візьме % опозиція, тим значніше буде їх представництво.
dfghjkl Показати IP 8 Квітня 2012 22:46
Добре.
Александр Показати IP 9 Квітня 2012 10:48
Возможно мне умом своим и не понять, но все же неужели нет кандидатов от оппозици уровнем видимой пользы для Волыни повыше, чем Пиза, Грицюк и Пустовит? Неужели националисты всерьез надеются, что волыняне поддержут Витива и Гузя? Почему нет ни единого человека, который хоть что-то когда-то реально полезное сделал для Волыни? К большому моему сожалению, выбор от оппозиции для меня как был, так и остается очень и очень ограниченным:(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus