USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інтерпол розшукує Януковича і Ко

12 Січня 2015 14:35
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що Інтерпол оголосив в міжнародний розшук Януковича Віктора Федоровича, Януковича Олександра Вікторовича, Азарова Миколу Яновича, Багатирьову Раїсу Василівну, Колобова Ю. В. (екс-міністр фінансів України), Дзекона Г.Б. (екс-керівник Укртелекому), - інформує Газета.

Про це Аваков написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Сьогодні, через кілька місяців з моменту звернення в березні 2014 року, аргументації та підготовки пояснень, Інтерпол, по підготовлених запитам МВС, Генпрокуратури України та СБУ, спеціальна комісія Інтерполу прийняла рішення. Оголошені в міжнародний розшук Інтерполу (червона картка – затримання для екстрадиції в Україну): Янукович Віктор Федорович, Янукович Олександр Вікторович, Азаров Микола Янович, Багатирьова Раїса Василівна, Колобов Ю. В. (екс міністр фінансів України), Дзекон Г.Б. (Екс керівник Укртелекому)", - написав він.
"Робота з Інтерполом по низці інших обвинувачених України персонажів триває", - додав він.

Аваков нагадав, що раніше були оголошені в розшук Інтерполу: Ставицький Е. А., Курченко С. В., Арбузов С.Г., Клименко А.В., Ігнатов А.П., Динник А.В.

Інформація про розшук колишнього президента України Віктора Януковича вже з'явилася на сайті Інтерполу.

Повідомляється, що екс-главу держави розшукують "для кримінального переслідування або відбування покарання". Він звинувачується в привласненні або розтраті майна, зловживанні в особливо великих розмірах або в складі організованої групи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ГРОБ Православный Показати IP 12 Січня 2015 15:44
коментар було видалено
Анонім Показати IP 12 Січня 2015 17:42
В соответствии с конвенцией об экстрадиции, не подлежат выдаче другим странам лица, в деле которых есть политическая мотивация. Тут политическое противостояние просто на поверхности. Исключить это невозможно. И потому, на практике ни Россия, ни другая европейская страна Януковича не выдаст.
Оксана до Анонім Показати IP 12 Січня 2015 17:49
Від всіх твоїх коментарів вже тошнить, де не почитай, завжди анонім, один проти всіх, піди краще на кухню, може пальчики попечеш, не зможеш цілими днями по кнопках стукати, таке вітчуття, що тобі треба було стати президентом, але далеко б наша країна не заїхала б.
Вацык до Оксана Показати IP 12 Січня 2015 18:27
Д*ра,ты,Оксана! Читай,что умные граждане пишут.
Анонім Показати IP 12 Січня 2015 18:45
За таким обвинуваченням у нас можна добру половину і колишніх і теперішніх притягти.
Анонімам Показати IP 12 Січня 2015 19:14
Це стосується цивілізованих країн, але тільки не Росії. Натиснуть як треба, і рідну маму здадуть.
ганс Показати IP 12 Січня 2015 19:20
Вони в уа стільки вкрали що і на інтер і на пол вистачить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus