USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Іваничівська райрада висловила недовіру голові РДА

29 Січня 2014 08:54
Іваничівська райрада на Волині висловила недовіру голові Іваничівської РДА Лідії Томашевській під час позачергової сесії вчора, 28 січня. Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Позачергова сесія була скликана з ініціативи опозиційних депутатів. Сесії передувало народне віче, яка зібрало понад 200 людей. На віче виступили депутати Волинської облради від ВО «Свобода» Олександр Пирожик, Олександр Бик, депутати Іваничівської райради від ВО «Свобода» Валентин Вілентко та Юрій Опекан. Крім того, на підтримку громади у Іваничі прибули автомайданівці з Луцька.

На розгляд сесії було винесено одне питання: про недовіру голові Іваничіської РДА Лідії Томашевській. Громада району та опозиційні депутати висловили своє обурення позицією очільниці району, яка завжди слухняно виконувала волю Партії регіонів та використовувала методи адміністративного тиску.

Загалом на сесію прибули 37 з 48 депутатів райради. Голосування відбувалося у таємному режимі. За відставку Лідії Томашевської проголосували 29 депутатів. Проти – 7, а один бюлетень було визнано недійсним. Таким чином, більшість депутатів Іваничівської райради підтримали волю народу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Всезнайно Показати IP 29 Січня 2014 09:24
Правильно зробили, повністю підтримую.
беркут Показати IP 29 Січня 2014 09:54
Доскакалась, су*а! Ще горохівську треба прибрати. Два порваних кирзових чоботи.
той самий до беркут Показати IP 29 Січня 2014 11:01
А вона через скакалку скакала вона, чи просо підстрибувала? То ж спорт, - корисно для здоров"я. Бережи емоції:)
Максим Перепелиця до беркут Показати IP 29 Січня 2014 11:38
вона навіть не член партії регіонів! і доля україни в іваничах не вирішується, в київ чого сците їхати? а обзивати жінку може тільки духовно бідна пташка. до речі, це не ти антихрист труну під гороховом носив?
депутат Показати IP 29 Січня 2014 10:08
потрібно дві третіх депутатського корпусу для висловлення недовіри,так що не брешіть,
дві третини до депутат Показати IP 29 Січня 2014 11:48
приїхали екстремісти, почали депутатам погрожувати, щоб голосували проти неї, людей позалякували. а вона в чому винна, щоб так робити? бо голова адміністрації? та на її місці міг бути хто завгодно! жодного факту антинародної діяльності чомусь ніхто не надав - звільнити і все, просто так, бо ми хочемо! а місцевий люд не хоче і відкрито про це сказали, навіть слухати не захотіли приїзжих, порозходились. чого ви в масках ходили, як бандити? соромно людям показатись? а вона людина сильна, одна проти вас вийшла.
Лучанин Показати IP 29 Січня 2014 10:50
Шкода її, вона добрий організатор, непоганий лікар. А чи буде хтось кращий -час покаже.
той, що знає. Показати IP 29 Січня 2014 10:55
Шановні. Питань було набагато більше і набагато важливіших, ніж просто зняти голову Адміністрації. Таке враження, що там була одна "Свобода".
дві третини до той, що знає. Показати IP 29 Січня 2014 11:58
це не враження, так і є, я був і бачив, місцевих з підтримкою не було, так, глядачі зібрались, а виставу розігрували приїзжі. видно, що сценарій один і той самий, по всіх районах. а найсмішніше було те, що не всі автомайданівці знали, що голова - жінка!!! для них це розвага, гра в революцію.
той, що знає Показати IP 29 Січня 2014 14:44
Ще пару місцевих крикунів і, хай Бог простить, не зовсім здорова психічно тьотя. "Ганьба" кричали голосно. І "Молодець" теж. Можна в хор брати. А в справи навіть 6 процентів не вник ніхто з місцевих присутніх.
той, що знає Показати IP 29 Січня 2014 14:46
Зате депутатів від трибуни відпихали і сісти депутатам не було де. А перекривляти пенсіонерів негарно і погрожувати теж
та, що точно знає Показати IP 29 Січня 2014 19:51
як тільки в Іваничах революція, завжди одні режисери - Вілентко. Бик, Опекан та маразматик Гиць. А до Л. Томашевської їм ще рости і рости. вона сильна і вольова жінка, і немає різниці з якої вона партії, лиш би допомогла району. а здобутки у неї є. А чим можуть гордитись вони? хто незгоден?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus