USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Івевакова пішла працювати у луцьку мерію

18 Квітня 2011 12:50
Колишній начальник Головного управління економіки Волинської облдержадміністрації Любов Івевакова призначена заступником начальника управління економіки Луцької міськради.
На цій посаді вона працює з п’ятниці, 15 квітня, – пише ЗІК.
До 15 квітня вона була штатним радником луцького міського голови. Це підтвердила начальник відділу інформаційної роботи Луцької міськради Зоя Балюк.
Любов Івевакова очолювала Головне управління економіки Волинської ОДА за часів попередників нинішнього губернатора – Володимира Бондаря та Миколи Романюка. Однак через рік головування в ОДА Бориса Клімчука вона втратила посаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Чиновник з ОДА Показати IP 18 Квітня 2011 14:32
"Бєздєльніки" гуртуються навколо Романюка. Івевакова, як і Байцим, лише на словах професіонали, а насправді кабінетні писаки нікому не потрібних програм. Цікаво, як це Любов Юріївна з пристойної пенсії держслужбовця знову на державну службу повернулась. Може пояснять у відділі кадрів міської ради.
вася до Чиновник з ОДА Показати IP 20 Квітня 2011 19:36
ЛЮБЦЮ це дебіли тобі завідують!!! а ти супер всі тебе люблять и дужееееееее поважають
ОДА до чиновника Показати IP 18 Квітня 2011 16:24
100% ви ж той самий чиновник за якого Клімчук просив помолитися, а Карпюк гонив з Інтернету ? )
Лобуряка Показати IP 18 Квітня 2011 17:41
ОББ сказала, що місце Начальника, як колись називали, Планової комісії (потім ГоловПЕУ і т.д.) - дуже тяжке і підриває кволе здоровя чиновника, особливо тоді, коли посаду займають такі створіння,як жінки, і яких Тіціян чи Рафаель радо взяли б за пристойну платню в натурщиці. Однак, в подальшому, їм доводиться виробляти якусь групу і далі вже "немічною" "працювати" на власну кишеню в інших скоромніших структурах. НОТА БЕНЕ. Будемо чекати третю П.
Старперів з ОДА Президент скоро повиганяє. Показати IP 18 Квітня 2011 18:14
Старперів з ОДА Президент скоро повиганяє.Заступника-Матюкайла-в першу чергу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus