USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Катерина Ващук - про ув'язнення Тимошенко. КОМЕНТАР

7 Листопада 2013 15:14
Народний депутат України Катерина Ващук не радіє від того, що екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко перебуває у в’язниці, – повідомляє «Волинська газета». Про це вона розповіла під час зустрічі з журналістами видання.

«Взагалі, тюрма – не місце, де когось можна виправити на краще. Неволя – це те, чого не побажаєш навіть лютому ворогові. Як жінка, я зовсім не радію від того, що Юлія Володимирівна так довго знаходиться в ув’язненні. Мені сумно усвідомлювати цей факт… Тому як тільки випаде перша нагода, я проголосую за законопроект, який дозволить Юлії Володимирівні залишити те місце, де її зараз утримують. Не думаю, що йдеться про помилування. Чинне законодавство гласить: якщо є в провадженні незавершені кримінальні справи, то такий громадянин не підпадає під амністію чи помилування. Тому йдеться про закон, який дозволить Юлії Володимирівні виїхати за кордон на лікування. Причому, не їй одній! Думаю, в Україні є ще інші громадяни, які вкрай потребують лікування в іноземних клініках, але ще не відбули встановленого терміну позбавлення волі», - розповіла Катерина Ващук.
ЧИТАТИ ЩЕ: НАРОДНОГО ДЕПУТАТА КАТЕРИНУ ВАЩУК ХОТІЛИ ПОЗБАВИТИ ПОЧЕСНОГО ЗВАННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
волиняка Показати IP 7 Листопада 2013 15:18
ЛИЦЕМІРКА
Хвєдя Показати IP 7 Листопада 2013 15:18
Бабцю, ідіть вже на пенсію, доки самі собі її не урізали.
зе бест Показати IP 7 Листопада 2013 15:21
С точки зpения банальной эpудиции, каждый индивидуум, кpитически мотивиpующий абстpакцию, не может игноpиpовать кpитеpии утопического субьективизма, концептуально интеpпpетиpуя общепpинятые дефанизиpующие поляpизатоpы. Поэтому консенсус, достигнутый диалектической матеpиальной классификацией всеобщих мотиваций в паpадогматических связях пpедикатов, pешает пpоблему усовеpшенствования фоpмиpующих геотpансплантационных квазипузлистатов всех кинетически коpеллиpующих аспектов.
А-а-а-а-а... до зе бест Показати IP 7 Листопада 2013 18:51
Сам понял что сказал? А Юльці дійсно не місце в нашій в'язниці - нехай їх за бугром жопу лижуть і щоб її духу тут не було. Можливо після цього тут закінчаться всі "війни" і хоч трошки почнуть думати за країну.
барбос Показати IP 7 Листопада 2013 15:27
зе бесту - красавелла!
лучани Показати IP 7 Листопада 2013 15:36
Ващук=Тимошенко. Одну зловули ,а друга проскочила.
карина Показати IP 7 Листопада 2013 15:41
пишете такі коментарі бо заздрите що ніколи не будете як Катерина Ващук. Образа людей -це неповага до себе і оточуючих. Не суди ...
Карині до карина Показати IP 7 Листопада 2013 16:32
іди лісом
Браво, зе бесту! Показати IP 7 Листопада 2013 16:45
Найкращий коментар всіх часів і народів!!!
Волинянин Показати IP 7 Листопада 2013 18:18
Кому-кому,але не Катерині Ващук коментувати про Тимошенко.Нехай сидить тихо та непримітно,бо епізоди ()-х в частині кредитів з банку Україна",махінації з запахом нафти і ін. ще можуть виплисти на поверхню дорозслідувань.Тому надійніше притихнути.
я Показати IP 7 Листопада 2013 23:23
коли пенсіонери-маразматики перестануть коментувати долю Ю Тимошенко
Горохів Показати IP 8 Листопада 2013 08:36
ЮЛІ -дулю!, Ващук - дирку від бублика!
лучанка Показати IP 12 Листопада 2013 22:34
так коли вона дійсно зійде з депутатського постаменту. Що зробила за всі роки і треба умутритись вскочити в регіони в списку 41.На кого розрахована її мова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus