USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Народного депутата Катерину Ващук хотіли позбавити почесного звання

31 Жовтня 2013 19:00
На розгляд постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю винесли питання про позбавлення звання «Почесний громадянин Волині».
Питання ініціював депутат обласної ради Олександр Пирожик. З його слів, депутати попереднього скликання передбачили процедуру позбавлення звання «Почесний громадянин Волині». Серед можливих вимог – порушення закону, дії кримінального характеру, дії, спрямовані проти суспільства.
На його думку, звання «Почесний громадянин Волині» не має право носити народний депутат Катерина Ващук.
«Катерина Ващук не має права бути почесним громадянином області. Таке звання ніколи не присвоювали людям, які фактично зрадили українську мову. Чи має моральне право, людина, яка постійно змінює свою політичну позицію, носити це звання»? - поставив риторичне питання депутат.
Його підтримав інший обранець громади Святослав Боруцький.
«Я вважаю, що депутати обласної ради помилилися двічі: коли присвоїли звання і визначали критерії для присвоєння. За що Катерина Ващук його отримала? За те, що виконує роботу депутата, за яку отримує зарплату? Такі дії – дрібний хабар Клімчука і Войтовича за якісь примарні перспективи», - вважає Боруцький.
Втім члени комісії не підтримали таку ініціативу. Тож звання «Почесний громадянин Волині» і надалі носитиме Катерина Ващук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Міля Показати IP 31 Жовтня 2013 19:05
Той Пірожик, то хворий на голову чоловік. Люде добрі, я йоо знаю, оли вчилися у Володимирі, двойочник, хотіли вигнати з педучилища за неуспішність. А тепер воно депутат?
Студент до Міля Показати IP 1 Листопада 2013 09:20
Па ні Миля, чи Міля, таке враження, що саме Ви, під час навчання у педучилищі були двієчницею: в одному реченні п"ять помилок...
мілі Показати IP 31 Жовтня 2013 19:09
чого ващук була в луцьку??????
Знаючий Показати IP 31 Жовтня 2013 19:50
Пирожик закінчив Володимир-Волинське педучилище з "червоним" дипломом, після чого вступив до Луцького педінституту, який теж закінчив з відзнакою. Тож хворий на голову, мабуть, хтось інший...
Знаючому до Знаючий Показати IP 31 Жовтня 2013 23:40
Ну хто-хто? Міля. Яке ім’я, така й Міля, бо мілько мислить.
Булочник Показати IP 31 Жовтня 2013 23:04
Нічого, нічого... Тепер ми з Пирожиком підготуємось більш грунтовно і повторно винесемо питання на облраду. Покажемо всі будинки так званої нардепки Ващук, як пропихала в прокуратуру свого лінивого онука, про онучку оприлюднимо далеко не позитивну інформацію... Корупції буде хоч Стир гати! Тоді вона сама відмовиться від незаслуженого почесного звання. Тоді Клімчук з Войтовичем теж усвідомлять свою ганьбу.
Лучанин Показати IP 31 Жовтня 2013 23:42
А який стосунрок Катька має до Луцька?! Хай їде в свій горохівський колгосп і стає почесною корівницею. Хоча й це зависоке звання. Почесна Сімонєніна!
в Показати IP 1 Листопада 2013 07:30
Та не про Пирожика в статті йдеться а про звання яке дали Ващук. Хіба не соромно волиннам за таку Почесну а видно що ні ганьба
Гость Показати IP 1 Листопада 2013 12:12
Дыйсно ганьба.Була перша за совэта ы зараз перша. Колишє минуле, комуністична, підстилка,совдеповка.Голова Горохівського колгоспу,морду викривило і далі гребе.Як позор, такій людині,яка зганьбила це імя давно, скілки нашгребла за наш рахунок, ми простий люд це не приймаємо таких почесних на сміття.Чому чиновники вибирають почесних громадян, а не ми нарід,хоч би що довірили нам.Що воно зрбила для Луцька крім того, що гребе під себе.Господи,де ти,допоможи нам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus