USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто стане прем'єром, або поради від Путіна

7 Лютого 2014 16:57
Президент РФ Володимир Путін під час зустрічі у Сочі переконуватиме Президента України Віктора Януковича висунути на посаду прем'єр-міністра кандидатуру глави Адміністрації Президента Андрія Клюєва.
В опозиції вважають, що Путін пропонуватиме зробити Клюєва головою Кабміну
Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу у Штабі національного спротиву заявили народні депутати від опозиції.

Зокрема, народний депутат Андрій Павловський заявив: “Наскільки нам відомо, Януковича у Сочі щодо цієї кандидатури обробляють”.

У свою чергу, народний депутат Леся Оробець сказала, що опозиційні депутати звернуться до своїх колег із Партії регіонів не підтримувати кандидатуру Клюєва. “Ми звертаємося до депутатів, щоб вони зрозуміли, що це буде не просто голосування за черговий уряд і що Клюєв - це не Азаров, що це - людина з «крила яструбів», яка не побоїться організувати силовий сценарій, який зупинити буде практично неможливо”, - сказала Оробець.



Народний депутат Андрій Шевченко висловив сподівання, що наступного тижня Верховна Рада проведе позачергове засідання, на якому вдасться сформувати альтернативну більшість. “Ми сподіваємося, що в наших колег із Партії регіонів нарешті прокинеться відповідальність за країну, за виведення її із кризи”, - сказав Шевченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
БОГДАН Показати IP 7 Лютого 2014 22:02
Краще б автор прокоментував би телефонну розмову ,яка з*явилась в =інтернеті=,помічника держсекретаря США Нуланд із послом США в Києві Пайєтом,коли ті безцеремонно обговорюють доцільність перебування Яценюка та Кличка в українському уряді ,маніпулювання американцями цими =видатними=лідерами опозиції, .Можемо також почути матюки пані Нуланд на адресу чиновників із Євросоюзу за їх політику щодо України.
ВАСЯ до БОГДАН Показати IP 8 Лютого 2014 01:01
От, от. Щось немає статей де євросоюз та США обробляють когось з українців.І дуже дивно, як для здорового глузду, чути мову Оробець. По факту силовий сценарій організував майдан разом з "опозицією" (на вигляд, а на самому ділі ті хто так хоче тут всіх перемирити в Україні). От цікаво, якби "опозиція" та їх опоненти помінялися би місцями, невже ті "опозиціонери" та швидко би здалися?.. Дуже сумніваюся. Та й з-за кордону тихо було б.
Я Показати IP 8 Лютого 2014 11:35
Свободівці задумайтесь!!! Нуланд сказала, що не бачить Тягнибока в уряді і взагалі не знає, що з ним і його хлопцями робити. Це такий націоналізм американцям сраку лизати, вам в роті як?
НЕЛУЧАНИН до Я Показати IP 8 Лютого 2014 12:14
суть не в тому, що Тягнибока хтось не бачить в уряді. проблема - у теперішньому синьогнойному уряді і тіпа президентові
Я Показати IP 8 Лютого 2014 17:53
Тіпа президента обрали на демократичних виборах, які визнав весь світ, а от президента, який захватив владу силою - одні не визнають, інші будуть крутити як маріонеткою. Ото заживемо.
Юля Показати IP 10 Лютого 2014 10:39
Пропоную Статтю "Хто стане прем'єром,або поради від Нуланд". Американцям підходить на це крісло Яценюк, а українців забули запитати і навіщо в принципі. Хто платить той і музику замовляє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus