USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук «натравить» прокуратуру на орендарів землі

4 Травня 2011 13:56
Порушеннями платіжної дисципліни за оренду землі на Волині повинна активно зайнятись прокуратура.

На цьому наголосив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук під час розширеної колегії ОДА у середу, 4 травня.

Як доповів під час заходу начальник обласного фінансового управління Ігор Никитюк, протягом першого кварталу нинішнього року місцеві бюджети отримали 19,7 мільйонів гривень надходжень з орендної плати за землю. Це на 1,6 мільйона гривень більше, аніж було за перший квартал минулоріч.

Крім цього, Никитюк попросив звернути увагу, що чимало орендарів невідповідально сплачували орендну плату. Проте порушників не карали – договорів оренди не розривали ні з ким.

Натомість волинський губернатор висловився, що мова йде про «службову недбалість», за яку треба строго карати.

«Має бути прокурорське реагування. Дайте список усіх порушень. І з моєю супровідною запискою ми це відправимо», – сказав Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus