USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук радить податковій взятися за перевізників і «чорний нал»

22 Липня 2013 11:31
Рівень середньої заробітної плати, нижчий законодавчо затвердженого, залишається незмінним на 25-ти підприємствах Волині. Окремі працедавці порушують цю вимогу з 2010 року.

На цьому наголосив під час оперативної наради заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Едуард Стоєв 22 липня.

За словами посадовця, підприємства, які виплачують заробітні плати працівникам нижчі прожиткового мінімуму, діють, окрім обласного центру, і в Ковелі, і у Володимирі-Волинському.

Стоєв вважає, що вже час давати жорстке завдання територіальній інспекції праці притягнути керівників підприємств до відповідальності та давати вказівку перевірити підприємства податківцям.

Своєю чергою, голова облдержадміністрації Борис Клімчук оцінив діяльність територіального центру праці як незадовільну.

«Ми ж розуміємо, що в цьому списку 25 перевізників – сім’я Голєвих та інші. Ми розуміємо, що водій маршрутки не буде за 900 гривень крутити «баранку». Ми розуміємо, що йде «чорний нал», - обурився Клімчук та звернувся до представника з податкової інспекції зауваживши, що замість «бігати» за імпортерами автомобілів, краще б взялися за перевізників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 22 Липня 2013 13:03
Погана привичка рахувати чужі гроші. "чорний нал" тому що низькі тарифи на перевезання та високі податки. Краще би Луцьксантехмонтаж переврили на "чорний нал"
ViNaPa Показати IP 25 Липня 2013 23:31
Які 900грн, водії взагалі не отримують зарплати просто підписуються, що отримали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus