USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Понад півтори тисячі волинян розчищатимуть взимку залізницю

5 Серпня 2013 13:00
60 одиниць техніки та майже 1 600 людей забезпечать безперебійну роботу залізниці. Волиняни розчищатимуть залізницю взимку.

Про це йдеться в розпорядженні голови ОДА Бориса Клімчука.

Найбільше працівників залучать в Ковелі – 362 людини. У Володимир-Волинському районі – 221 та 164 особи у Любомльському.

Губернатор рекомендує виконкомам міських рад забезпечити формування спеціальних бригад з працівників і транспортних засобів підприємств, установ та організацій, розташованих у районах і містах, у кожній залізничній станції, зупиночному пункті та пості, - йдеться у документі.

Зазначено, що оплату праці залучених робітників та використання транспортних засобів здійснить державне територіально-галузеве об’єднання «Львівська залізниця».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 6 Серпня 2013 00:46
Ніби не 1 квітня... Чи то вже дах в них зовсім поїхав? А до цього часу як справлялися? Ніби все було добре. Чи може залізниця забагато людей позвільняла? То хто ж тим чинушам винний - нехай беруть лопати в руки та розчищають колії і прилеглі території. Там же вже все прихватизували, до чого тут взагалі адміністрації та міськради?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus